ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOBBIES

Orestis Craft Center: Μάθε τέχνη...

Χειροποίητα κεριά, μυρωδάτα σαπούνια, χρωματιστά υφάσματα και φυσικά καλλυντικά. Στο Orestis Craft Center δεν θα έρθετε μόνο για να αγοράσετε όμορφες, hand made δημιουργίες, αλλά και για να μάθετε να τις φτιάχνετε.

Εντυπωσιακά κεριά, αρωματικά και μη, σαπούνια από λάδι ή γλυκερίνη, βαφές για να ανανεώσετε ή να αλλάξετε χρώμα στα υφάσματά σας, αλλά και φρέσκα χειροποίητα καλλυντικά, και όλα αυτά φτιαγμένα από τα χέρια σας. Στα σεμινάρια του Orestis Craft Center θα μάθετε να ανακυκλώνετε παλιά κεριά, λάδια που έχουν λήξει, πετσέτες, υφάσματα, ρούχα που έχουν ξεθωριάσει, αξιοποιώντας δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας, απολαμβάνοντας την χαρά της δημιουργίας, και βοηθώντας το περιβάλλον.

Ο Ορέστης Καμπάνης, χημικός, και η αδερφή του Τίνα, ζωγράφος, δημιούργησαν το Orestis Craft centre. Στο βιομηχανικό κτίριο στo νούμερο 37 της οδού Πειραιώς, στο Μοσχάτο, θα βρείτε ειδικά έλαια για σαπούνια, βάση σαπουνιού γλυκερίνης, αρώματα, χρώματα, υλικά κηροπλαστικής, βαφές ανεξίτηλες. Οι υπεύθυνοι του Orestis Craft Center θα σας εξηγήσουν βήμα προς βήμα τα μυστικά της κάθε τέχνης, και θα αναλάβουν να λύσουν κάθε σας απορία.

Ο Ορέστης θα σας κατατοπίσει σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των υλικών, ενώ η Τίνα θα σας συμβουλεύσει για την συσκευασία και παρουσίαση. Για καλύτερη ενημέρωση δείτε τα Video στο YouTube ή παρακολουθήστε τα σεμινάρια.

Μόνο, προσοχή: οι υπεύθυνοι των σεμιναρίων προειδοποιούν πως τα μαθήματα, όπως και τα συγκεκριμένα hobbies, είναι άκρως εθιστικά.

Το Orestis Craft Center λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9.00 έως τις 16.00 και Σάββατο από τις 10.00 έως τις 15.00. Αποστολές προϊόντων, υλικών και οδηγών που θα σας βοηθήσουν με το νέο σας χόμπι πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v