«Νέο κεφάλαιο» για την Oprah Winfrey

Η διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια, σύμφωνα με πληροφορίες από το τηλεοπτικό της δίκτυο, επανέρχεται στην ενεργό δράση για να κυριαρχήσει και στην prime time. Η νέα της εκπομπή θα λέγεται "Oprah's Next Chapter" και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές του 2011.
«Νέο κεφάλαιο» για την Oprah Winfrey
Η «βασίλισσα» των talk shows, ύστερα από 25 χρόνια παρουσίας στην μεσημεριανή ζώνη , αποφάσισε να... μετακομίσει στην απογευματινή (prime time), σύμφωνα με ανακοίνωση του ολοκαίνουργιου τηλεοπτικού δικτύου OWN (Oprah Winfrey Network).

Το show θα ονομάζεται «Oprah's Next Chapter» και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν θα μεταδίδεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα στην prime time τηλεοπτική ζώνη και θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2011. Για τις ανάγκες του show, η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια θα ταξιδέψει μέχρι την Κίνα και την Ινδία και θα πάρει συνέντευξη από διάσημες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου.

Το show της Oprah είναι μία από τις πέντε εκπομπές που ανακοινώθηκαν από το δίκτυο OWN. Οι υπόλοιπες περιλαμβάνουν ένα reality με την τραγουδίστρια Shania Twain, μια ωριαία σειρά με παρουσιαστή τον κολλητό της Oprah Gayle King και μια σειρά εκπομπών καλλιτεχνικού περιεχομένου, η οποία θα παρουσιάζει αφιερώματα σε καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga και ο James Cameron.

Το νέο 24ωρο δίκτυο θα εκπέμπει παγκοσμίως σε εβδομήντα χιλιάδες σπίτια και θα ξεκινήσει την λειτουργία του τον προσεχή Ιανουάριο.

Η διάσημη παρουσιάστρια είχε αναγγείλει ήδη τον τερματισμό του πρωινού της show "The Oprah Winfrey Show", από τον περασμένο Νοέμβριο, λέγοντας ότι «έτσι είναι το σωστό». Η θρυλική εκπομπή μεταδιδόταν από το Chicago στους σταθμούς του ABC στις ΗΠΑ, αλλά και σε παραπάνω από 140 χώρες παγκοσμίως. Το συγκεκριμένο show, αποτέλεσε «χρυσωρυχείο» για την Oprah, η περιουσία της οποίας υπολογίζεται σύμφωνα με το Forbes στα 2,3 εκατομμύρια δολάρια.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Πηγή: Reuters

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v