Διαγωνισμός Days4u: Χριστουγεννιάτικα δώρα μόνο για εσάς

Αυτό το δώρο σίγουρα δεν το έχετε φανταστεί: Το In2life σε συνεργασία με το Days4u προσφέρουν σε τρεις τυχερούς αναγνώστες μοναδικά δώρα εμπειρίας που θα τους μείνουν αξέχαστα. Λάβετε τώρα μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό.
Διαγωνισμός Days4u: Χριστουγεννιάτικα δώρα μόνο για εσάς
Ο διαγωνισμός του In2life σε συνεργασία με το Days4u ολοκληρώθηκε. Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν τα μοναδικά δώρα εμπειρίας του Days4u έχουν ως εξής:

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ >> Ξενάγηση της Αθήνας με αεροπλάνο
ΣΟΦΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ >> Personal Styling & Οργάνωση γκαρνταρόμπας
ΟΛΓΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ >> Εμπειρία Ιππασίας – Χρυσό Πακέτο
 
Τους ευχόμαστε καλή διασκέδαση και ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.


Τα φετινά Χριστούγεννα το In2life φρόντισε να σας χαρίσει το πιο συναρπαστικό δώρο που δεχθήκατε ποτέ. Σε συνεργασία με το Days4u.gr, την κορυφαία εταιρία στον χώρο των δώρων εμπειρίας και ψυχαγωγίας, προσφέρει σε τρεις τυχερούς αναγνώστες που θα λάβουν μέρος μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού την δυνατότητα να κερδίσουν ένα από τα παρακάτω μοναδικά δώρα εμπειρίας. Προσοχή: Οι νικητές θα είναι τρεις και το δώρο-εμπειρία που θα κερδίσει ο καθένας θα είναι τυχαία ένα από τα παρακάτω. Αν, ωστόσο, έχετε κάποια συγκεκριμένη προτίμηση για το δώρο σας, μπορείτε στην Φόρμα Διαγωνισμού, στην θέση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ να γράψετε μία χαρακτηριστική λέξη για ένα από τα έξι παρακάτω δώρα. Ποιος ξέρει… μπορεί και να είστε τυχεροί!

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του In2life και οι νικητές θα ενημερωθούν τόσο με προσωπικό e-mail όσο και με αναφορά στο παρόν κείμενο.

Τα δώρα του Days4u από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας έχουν ως εξής:

1ο Δώρο: Ξενάγηση Αθήνας με Αεροπλάνο
Νιώστε τη συναρπαστική αίσθηση της πτήσης με μονοκινητήριο αεροπλάνο και δείτε την Αθήνα όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Απολαύστε τη θέα από ψηλά, περάστε πάνω από γνωστά σημεία και τραβήξτε ανεπανάληπτες φωτογραφίες. Τέλος, αν θέλετε πάρτε το πηδάλιο στα χέρια σας και γίνετε για λίγο πιλότος!

2ο Δώρο: Μάθημα Μαγειρικής από Personal Chef στο χώρο σας
Παρακολουθήστε ένα ιδιωτικό σεμινάριο μαγειρικής στον δικό σας χώρο με την παρέα σας (έως 4 άτομα). Θα έχετε την ευκαιρία να μυηθείτε στα μυστικά της κουζίνας από τον βραβευμένο chef ο οποίος θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές και θα σας δείξει τις τεχνικές των επαγγελματιών.

3ο Δώρο: Personal Styling & Οργάνωση Γκαρταρόμπας
Ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις της μόδας από επαγγελματία στυλίστρια στο χώρο σας. Οργανώστε μαζί την γκαρνταρόμπα σας και μάθετε τι σας πηγαίνει ανάλογα με τον σωματότυπό σας. Μάθετε όλα τα μυστικά του σωστού styling και εντυπωσιάστε με την ανανεωμένη σας εμφάνιση! Η επαγγελματίας στυλίστρια θα είναι στη διάθεσή σας για 3 ολόκληρες ώρες.

4ο Δώρο: Rally Fun – Ασημένιο Πακέτο – Favorit Buggy (3 γύροι)
Ζήστε την φανταστική εμπειρία οδήγησης rally στο χώμα! Πάρτε το τιμόνι του ειδικά διαμορφωμένου Favorit και ζήστε την πιο απολαυστική Εμπειρία οδήγησης! Εκμεταλλευτείτε τις αγωνιστικές αναρτήσεις, βάλτε τα δυνατά σας και οδηγήστε άφοβα και οριακά για 6 χιλιόμετρα (3 γύροι) στη μοναδική χωμάτινη πίστα στην Ελλάδα.

5ο Δώρο: Εμπειρία Ιππασίας – Χρυσό Πακέτο
Γνωρίστε το συναρπαστικό άθλημα της ιππασίας και αποβάλετε για λίγο το άγχος της πόλης, σε αυτόν τον πολυτελέστατο Ιππικό Όμιλο. Η ημέρα περιλαμβάνει θεωρία εκπαίδευσης, 1 ώρα μαθήματος ιππασίας με τον εκπαιδευτή και ένα γεύμα αξίας 25 ευρώ στο πολυτελέστατο Club House Grand Prix.

6ο Δώρο: Οδήγηση Kart – Χρυσό Πακέτο
Νιώστε την επιτάχυνση και ταχύτητα που μόνο η οδήγηση kart μπορεί να σας προσφέρει. Οδηγήστε για 50 λεπτά στην τεχνική πίστα και δοκιμάστε τον εαυτό σας! Πάρτε τα αναλυτικά αποτελέσματα για να δείτε τους χρόνους σας και δώρο ένα T-Shirt της πίστας για να θυμάστε τη φανταστική αυτή Εμπειρία!

Επιλέξτε το χριστουγεννιάτικο δώρο που προτιμάτε –γράφοντας μία χαρακτηριστική λέξη στην θέση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ της Φόρμας Διαγωνισμού- ή αφήστε εμάς να επιλέξουμε για εσάς την φανταστική εμπειρία του Days4u που θα σας μείνει αξέχαστη.






Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v