Europe Corporate Games '09: Οι εγγραφές συνεχίζονται, η αγωνία μεγαλώνει

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές στους Europe Corporate Games 2009, που φέτος θα διεξαχθούν από τις 29 έως τις 31 Μαΐου, και το In2life θα βρίσκεται εκεί. Αν θέλετε και εσείς να συμμετέχετε στην μεγαλύτερη Γιορτή του Εργασιακού Αθλητισμού, μην χάνετε ούτε λεπτό.
Europe Corporate Games 09: Οι εγγραφές συνεχίζονται, η αγωνία μεγαλώνει
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές στους Europe Corporate Games 09 που θα διεξαχθούν στις 29-31 Μαΐου. Πολλές μεγάλες εταιρείες όπως τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΟΤΕ, IBM, BAYER ΕΛΛΑΣ, CCC, SANOFI AVENTIS, ICAP, AVIS, APIVITA, YALCO, ΚΑΥΚΑΣ έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή και προετοιμάζονται για να λάβουν μέρος στην μεγαλύτερη Γιορτή του Εργασιακού Αθλητισμού.

Οι Europe Corporate Games υποστηρίζονται και εφέτος από την ASTELLAS PHARMACEUTICALS που είναι Χορηγός Αθλήματος για 5η συνεχή χρονιά. Υποστηρικτές των Αγώνων είναι η P.C. Podimatas Audiovisual S.A., η Μαρίνα Φλοίσβου, το Galaxy Catering, το Αθλητικό Κέντρο Αντισφαίρισης Μαραθώνα ενώ το Monogram Travel είναι το Επίσημο Ταξιδιωτικό Γραφείο με Corporate Partner το BCD Travel. Ο Εκδοτικός Οργανισμός Direction (Adbusiness, Retail Business, COM Business, Tennis Insider, AllStarBasket) στηρίζει τον θεσμό ως Χορηγός Επικοινωνίας όπως επίσης οι εφημερίδες City Press και Κέρδος, το online περιοδικό In2life και το www.tennis24.gr.

Την διοργάνωση των Europe Corporate Games 2009, έχει αναλάβει η Energy Events υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού καθώς και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Για δηλώσεις συμμετοχών αλλά και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το γραφείο των Αγώνων στα τηλ. 210 3644262, φαξ. 210 3613940, e-mail [email protected] καθώς μπορείτε να επισκεφτείτε τα websites www.energyevents.gr και www.corporate-games.com.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v