Διαγωνισμός Days4u: Valentine’s Special με υπέροχα δώρα

Ό,τι πιο πρωτότυπο, διασκεδαστικό και απολαυστικό μπορούσατε να σκεφτείτε για να γιορτάσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το εξασφαλίσαμε για εσάς σε συνεργασία με την Days4U. Κερδίστε το δηλώνοντας τώρα συμμετοχή στον διαγωνισμό!
Διαγωνισμός Days4u: Valentine’s Special με υπέροχα δώρα
Όλες οι μέρες του χρόνου είναι σημαντικές όταν είναι κανείς ερωτευμένος. Όμως οι πραγματικές days 4 u, για εσάς που ανυπομονείτε να φτάσει η 14η Φεβρουαρίου για να εκφράσετε στο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας την αγάπη σας, είναι αυτές που ξεκινούν από σήμερα και έως τις 9 Φεβρουαρίου 2009.

Γιατί; Γιατί η Days4u, μια καινούρια εταιρεία στο χώρο των δώρων εμπειρίας και της ψυχαγωγίας γενικότερα, προορίζει αποκλειστικά για τους αναγνώστες του In2life τρία από τα καλύτερα δώρα της, μόνο για ζευγάρια. Πρόκειται για τρία μοναδικά, απολαυστικά, αναζωογονητικά δώρα, τα οποία μπορείτε να κερδίσετε και στην συνέχεια να "βιώσετε" με το έτερον ήμισυ, αν λάβετε τώρα μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού.

Αν, λοιπόν, δεν έχετε σκεφτεί ακόμα πώς θα εκπλήξετε το αγαπημένο σας πρόσωπο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πάρτε μία γεύση από τα δώρα που μπορείτε να κερδίσετε, χάριν στην Days4u, ή επισκεφθείτε το site της εταιρίας στο www.days4u.gr για ακόμα περισσότερες και πρωτότυπες ιδέες...

1o δώρο (αξίας 160 ευρώ):
Chocolate Spa Treatment for 2
Απολαύστε την πιο γλυκιά εμπειρία μέσω αυτής της «λαχταριστής» θεραπείας...
Σε prive καμπίνα, εσείς και ο/η σύντροφός σας θα απολαύσετε: 
- Relaxing douche με αφρόλουτρο κακάο 
- Peeling σώματος με κακάο 
- Μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης & θρέψης με σοκολάτα 
- Ενυδατική περιποίηση σώματος με κρέμα σοκολάτας
Παράλληλα, εφαρμόζεται μάσκα σοκολάτας για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας του προσώπου. Όλα αυτά, στους πολυτελείς prive χώρους σε ένα από τα πιο εξειδικευμένα Spa της Αθήνας.

2o δώρο (αξίας 80 ευρώ):
Εμπειρία Ιππασίας – Ασημένιο Πακέτο για 2

Γνωρίστε το συναρπαστικό άθλημα της ιππασίας και αποβάλετε για λίγο το άγχος της πόλης, σε αυτόν τον πολυτελέστατο Ιππικό Όμιλο. Η ημέρα περιλαμβάνει: 
- Θεωρία και ενημέρωση: Ο εκπαιδευτής θα σας εφοδιάσει με τις απαραίτητες γνώσεις και θα σας εξηγήσει όλα όσα πρέπει να ξέρετε και θα σας καθοδηγήσει στην πρώτη σας επαφή με το άλογο. 
- 1 ώρα μάθημα ιππασίας: Είστε έτοιμοι για την εμπειρία σας! Ανεβείτε στο άλογο και ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες του εκπαιδευτή σας, για να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε και να νιώσετε την επαφή που νιώθουν οι ιππείς με τα άλογά τους. 
- Γεύμα αξίας €15 στο «Grand Prix»: Μετά από το μάθημά σας θα απολαύσετε ένα γεύμα της επιλογής σας αξίας €15 στο πολυτελέστατο Club House «Grand Prix» που βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Η ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα είναι ιδανική για να χαλαρώσετε μετά το μάθημα σας με θέα το κεντρικό ιπποδρόμιο όπου διεξάγεται καθημερινά η προπόνηση των αθλητών.

3o δώρο (αξίας 70 ευρώ):
Μασάζ Πλάτης για 2

Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε με ένα απίστευτο μασάζ πλάτης. Θα δεχθείτε ένα υπέροχο μασάζ μισής ώρας, με επίκεντρο την πλάτη και τον αυχένα –την περιοχή δηλαδή που καταπονείται περισσότερο στην καθημερινότητά μας. Οι επαγγελματίες θεραπευτές θα σας προσφέρουν ένα απίστευτα χαλαρωτικό μασάζ που θα σας ανακουφίσει από την ένταση και τους μυϊκούς πόνους. Η Εμπειρία αυτή πραγματοποιείται σε έναν από τους ομορφότερους χώρους Spa της Αθήνας, σε prive καμπίνα άψογης minimal αισθητικής για μία πραγματικά VIP Εμπειρία.

Σκέφτεστε κάποιον καλύτερο τρόπο για να γιορτάσετε μαζί την Ημέρα των Ερωτευμένων; Μην χάνετε λεπτό, λοιπόν. Δηλώστε τώρα συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού και μείνετε on-line γιατί τα αποτελέσματα με τα ονόματα των νικητών θα σας αποσταλούν με mail την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v