ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOBBIES

Στις 6 & 7 Δεκεμβρίου η Γιορτή Επιτραπέζιων Παιχνιδιών

Την ετήσια γιορτή για τους θαυμαστές των επιτραπεζίων παιχνιδιών οργανώνει στις 6 και 7 Δεκεμβρίου η Κάισσα. Με δωρεάν είσοδο και κληρώσεις δώρων, αλλά και με άφθονο παιχνίδι.  

Στις 6 & 7 Δεκεμβρίου η Γιορτή Επιτραπέζιων Παιχνιδιών

Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι κατά κοινή παραδοχή μια κατ΄οίκον δραστηριότητα. Δεν είναι όμως μόνο έτσι, αφού περισσότερο αποφασισμένοι από εμάς «παιχνιδιάρηδες» αναλαμβάνουν να οργανώσουν συναντήσεις με άφθονο παιχνίδι... ενηλίκων και ανταλλαγές εμπειριών και προτάσεων για το επόμενο επιτραπέζιο.

Την ετήσια «μάζωξη» για τα επιτραπέζια και τους θαυμαστές τους πραγματοποιούν και φέτος τα καταστήματα της Κάϊσσας, στο ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός, στο 11 της οδού Μιχαλακοπούλου.

Στις 6 και 7 Δεκεμβρίου, οι... δηλωμένοι οπαδοί των επιτραπέζιων παιχνιδιών θα μπορέσουν να διασκεδάσουν βρίσκοντας και άλλους ομοϊδεάτες, ενώ όσοι έχουν την περιέργεια να μάθουν κατά πόσον επιτραπέζια σημαίνει μόνο τάβλι, σκάκι, Τrivial και Τaboo, θα περάσουν ακόμη καλύτερα.

Η γιορτή παιχνιδιών ξεκινά κάθε μία από τις δύο ημέρες στις 18.30, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και κληρώσεις επιτραπεζίων σε τυχερούς παίκτες. Η είσοδος είναι δωρεάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v