Hästens Business Tennis Open 2008: Προετοιμαστείτε!

Με το μότο "Win - Win Situation? Prove It!" το περιοδικό Tennis Insider σε συνεργασία με το ΟΑΚΑ διοργανώνουν από 9 έως 18 Μαΐου και για τρίτη συνεχή χρονιά το μεγαλύτερο ερασιτεχνικό τουρνουά αντισφαίρισης για στελέχη επιχειρήσεων.
Hästens Business Tennis Open 2008: Προετοιμαστείτε!
Tennis / Τεννις / ουσιαστικό < c > Αντισφαίριση
Αντισφαίριση, γνωστή με τη ξενόγλωσση ονομασία τένις. Οι παίκτες χρησιμοποιούν ρακέτες για να χτυπήσουν μια κοίλη λαστιχένια σφαίρα που καλύπτεται με χνουδωτό ύφασμα πέρα από ένα δίχτυ στο γήπεδο του αντιπάλου. Προερχόμενο από τη Γαλλική λέξη - tenez από το ρήμα tenir - που φώναζαν οι Γάλλοι παίκτες όταν ήταν να σερβίρουν.

Κανένα λεξικό δεν μπορεί να αποδώσει τη σημασία του Tennis ως άθλημα στη ζωή μας.
Η εταιρία Direction από το 2006 με το περιοδικό της Tennis Insider καθιέρωσαν την διοργάνωση του BUSINESS TENNIS ATHENS OPEN ενός μοναδικού τουρνουά, που απευθύνεται σε όλα τα στελέχη επιχειρήσεων μεσαία –ανώτερα – ανώτατα.

Το τουρνουά – θεσμός που ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές έχει γίνει must στον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο της χώρας.

Και φέτος το HASTENS BUSINESS TENNIS OPEN ATHENS 2008 θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφου μέρος των εσόδων του προσφέρεται στο Χαμόγελο του παιδιού.

Ας πάρουμε μέρος όλοι σε αυτό το τουρνουά χαράς – συμμετοχής – αθλητισμού που θα μας κάνει να αγαπήσουμε το tennis ακόμα πιο πολύ!
 
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί 9 με 18 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης. Δηλώστε συμμετοχή στην κα. Ντενίζ Παναγοπούλου στο τηλέφωνο 210 68 34 562 -3.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v