Rise of Legends: Οταν οι μύθοι κρύβουν... gameplay

Φανταστείτε ότι είστε ένας μυστηριώδης εφευρέτης. Φανταστείτε ακόμη ότι παίρνετε μέρος σε μάχες μέσα σε επιβλητικές πόλεις, αντιμετωπίζοντας απερίγραπτα τέρατα. To ”Rise of Legends” είναι το νέο μέλος της επιτυχημένης και βραβευμένης σειράς παιχνιδιών στρατηγικής ”Rise of Nations” της Microsoft που ήδη κυκλοφορεί και θα γλιτώσει τη φαντασία σας από... κόπο.
Rise of Legends: Οταν οι μύθοι κρύβουν... gameplay

To ”Rise of Nations: Rise of Legends” είναι το νέο μέλος της επιτυχημένης και βραβευμένης σειράς παιχνιδιών στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο (RTS) ”Rise of Nations” για την πλατφόρμα των Windows.

Φτιαγμένο από την Big Huge Games και τη Microsoft Game Studios, το ”Rise of Nations: Rise of Legends” μεταφέρει τους φίλους των RTS παιχνιδιών σε έναν κόσμο που έχει εμπλακεί σε μια επική μάχη μεταξύ των δυνάμεων της Μαγείας και της Τεχνολογίας. Οι παίκτες θα πολεμήσουν σε επιβλητικές πόλεις, καυτές ερήμους και παγωμένες πεδιάδες, δίνοντας μάχες με απόκοσμα τέρατα, παράξενες μηχανές και επιδιδόμενοι σε θεματικές πράξεις μαγείας.

Το ”Rise of Nations: Rise of Legends” φέρνει το είδος των RTS παιχνιδιών ένα μεγάλο βήμα μπροστά, χάρη στην ολοκαίνουργια μηχανή τρισδιάστατων γραφικών, τις εμβόλιμες κινηματογραφικές σκηνές, την υποβλητική πλοκή του gameplay, την επιλογή πολλαπλών παικτών για ”γρήγορα” παιχνίδια και την υποστήριξη clans που διευκολύνει τη δημιουργία online κοινοτήτων.

Οι παίκτες θα μεταμορφώσουν μικρά χωριά σε κραταιούς πολιτισμούς και θα καθοδηγήσουν τεράστιους, φανταστικούς στρατούς σε μάχες χρησιμοποιώντας διάφορες μονάδες, σχηματισμούς και ηρωικές ικανότητες προκειμένου να επικρατήσουν έναντι του εχθρού. Στην πορεία θα καθοδηγήσουν την προσπάθεια ενός νέου εφευρέτη να αποκαλύψει το αρχαίο παρελθόν του κόσμου του και να ενώσει το λαό του ενάντια σε μια απειλή πέρα από κάθε φαντασία.

Τα γραφικά και τα ειδικά εφφέ του ”Rise of Nations: Rise of Legends” είναι αυτά που περιμέναμε: καταπληκτικά. Δυναμικοί φωτισμοί, αλλοιώσεις στο τοπίο, καταστροφές στα κτήρια, σεισμοί αλλά και τεράστιοι στρατοί να αντιμάχονται.

Στα θετικά πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρουμε την πρόβλεψη για τους παίκτες που έχουν λίγο χρόνο να διαθέσουν. Το παιχνίδι των 20 λεπτών, αν και υπολείπεται εύλογα έναντι των μεγάλων campaigns, είναι επαρκές για το χρόνο που ο χρήστης επιθυμεί να διαθέσει.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v