Ο πρώτος γκέι Spiderman είναι γεγονός

Η Marvel ανακοίνωσε το ντεμπούτο του πρώτου γκέι Spider-Man στο επερχόμενο Edge of Spider-Verse #5.
Ο πρώτος γκέι Spiderman είναι γεγονός
Ο συγγραφέας του πέμπτου Edge of Spider-Verse, Steve Foxe, ανέβασε την φωτογραφία του πρώτου γκέι Spider-Man στην ιστορία της Marvel, του Web-Weaver (Ιστο-Υφάντη, αν πρέπει να επιχειρήσουμε μια πρώτη ελληνική μετάφραση) στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Κάτι που συνειδητοποίησα αμέσως όταν συνέλαβα τον Web-Weaver είναι ότι δεν μπορεί, και δεν πρέπει, να εκπροσωπεί ΟΛΟΥΣ τους ομοφυλόφιλους άντρες», έγραψε ο Foxe. «Κανένας μεμονωμένος χαρακτήρας δεν μπορεί. Η άφοβα femme ταυτότητά του είναι κεντρικό στοιχείο του χαρακτήρα του, αλλά δεν είναι όλη η ιστορία… αυτήν θα τη δείτε μόνοι σας τον Σεπτέμβριο».

Ο χαρακτήρας του Web-Weaver σχεδιάστηκε από τον Kris Anka, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως «κατ’ αρχάς, κοίταξα πολλούς McQueen και Mugler για έμπνευση».

Το τεύχος, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, συνυπογράφουν οι Dan Slott, Phil Lord και Christopher Miller, με σχέδια του Bob McLeod και άλλων.

Η σύνοψη λέει: «Τρεις ολοκαίνουργιες αράχνες ξεκινούν εδώ! WEB-WEAVER: Ένας όχι και τόσο ήπιος σχεδιαστής μόδας στο Van Dyne αποκτά αραχνοδυνάμεις και μας δείχνει ένα πολύ διαφορετικό είδος Spider-Slayer. HUNTER-SPIDER: Φανταστείτε έναν κόσμο όπου ο Sergei Kravinoff απέκτησε Spider-Powers. Δεν είστε έτοιμοι ακόμα για το πιο σκληροπυρηνικό Spider! Αυτοί οι δύο μαζί με τους Phil Lord και Christopher Miller, τους δημιουργούς των ταινιών Spider-Verse, δημιουργούν ένα νέο Spider πάνω στην ώρα για το Τέλος του Spider-Verse».

Το Edge of Spider-Verse είναι μια νέα σειρά πέντε τευχών από τους Slott, Mark Bagley και άλλους δημιουργούς που κυκλοφορεί τον Αύγουστο. Κάθε τεύχος περιέχει τρεις ξεχωριστές ιστορίες με τις αγαπημένες παραλλαγές του Spider-Man των θαυμαστών, συμπεριλαμβανομένων των Spider-Ham, Spider-Man Noir, Spider-Mobile και άλλων.

Η σειρά θα παρουσιάσει επίσης κάποιες νέες παραλλαγές μαζί με τον Web-Weaver, συμπεριλαμβανομένου του "Hunter-Spider" του Kraven the Hunter, ενός τυραννόσαυρου Rex που κυκλοφόρησε στον ιστό, της νέας περσόνας Night-Spider της Felicia Hardy/Black Cat και άλλων. Τα πέντε τεύχη του Edge of Spider-Verse θα χτίσουν ένα επικό φινάλε, το The End of the Spider-Verse, το οποίο η Marvel θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2022.

Το Edge of Spider-Verse #5 περιλαμβάνει εξώφυλλο του Josemaria Casanovas, μια παραλλαγή του εξώφυλλου από τον Anka και σχεδιαστικές παραλλαγές των Anka και Bagley. Το τεύχος κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο από τη Marvel.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v