Επαγγελματικό άθλημα πλέον ο μαξιλαροπόλεμος

Στην αρένα του επαγγελματικού αθλητισμού εντάσσεται πλέον το αγαπημένο άθλημα των παιδικών μας χρόνων, και οι ελπίδες μας για μετάλλιο αναπτερώνονται.
Επαγγελματικό άθλημα πλέον ο μαξιλαροπόλεμος
Ναι, το 2022 έχει άλλους έντεκα μήνες, και το νέο με το οποίο αποφάσισε να μας αποχαιρετίσει ο Ιανουάριος είναι πως ο μαξιλαροπόλεμος εντάσσεται πλέον στην αρένα του επαγγελματικού αθλητισμού. Και δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς σκεφτόμαστε πως η ευκαιρία να κάνουμε το τάβλι επαγγελματικό άθλημα έρχεται όλο και κοντύτερα.

Όπως μεταδίδει λοιπόν το BBC, το pillow fighting μπήκε για πρώτη φορά κανονικά και επισήμως στο ρινγκ το Σάββατο που μας πέρασε (29 Ιανουαρίου) στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με 16 άντρες και 8 γυναίκες να διεκδικούν τους δύο πρώτους τίτλους του πρωταθλήματος.

Κάθε νικητής έλαβε 5.000 δολάρια και την αντίστοιχη ζώνη (ναι, όπως στο καράτε) για έπαθλο. Στην πλειοψηφία τους, οι αθλητές είχαν κάποια εμπειρία σε πολεμικές τέχνες και μποξ –απλώς σε αυτή την περίπτωση χρειάστηκε να αντικαταστήσουν τα γάντια με… μαξιλάρια.

Τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας γυναικών κατέκτησε η Istella Nunes από την Βραζιλία, ενώ τον αντίστοιχο ανδρικό ο Hauley Tillman από τις ΗΠΑ.

Άντε και στους Ολυμπιακούς!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v