5 τέλεια βιντεάκια με χειροτεχνίες στο YouTube

Αν το αγαπημένο σου μάθημα στο δημοτικό ήταν η χειροτεχνία, σου βρήκαμε σούπερ ιδέες να περάσεις δημιουργικά την καραντίνα σου.
5 τέλεια βιντεάκια με χειροτεχνίες στο YouTube
Άλλοι βλέπουν σειρές, άλλοι διπλώνουν μαξιλαροθήκες και τις τοποθετούν ανά χρώμα, εσύ όμως που πιάνουν τα χέρια σου ξέρεις καλύτερα απ’ όλους πώς θα περάσεις δημιουργικά –και πάνω απ’ όλα διασκεδαστικά– άλλο ένα λοκντάουν. Κι αν ποτέ ξεμείνεις από ιδέες για το τι θα φτιάξεις… εμείς είμαστε εδώ.

Δες σε 5 λεπτά πώς θα φτιάξεις αυτούς τους σούπερ χαριτωμένους σελιδοδείκτες για τα βιβλία σου



Οριγκάμι έχεις δοκιμάσει να φτιάξεις ποτέ; Είναι σούπερ χαλαρωτικό, λένε αυτοί που ασχολούνται. Άσε που τα αποτελέσματά του γίνονται τέλεια διακοσμητικά. Το βιντεάκι που ακολουθεί έχει οδηγίες στα ελληνικά.



Τέλεια χριστουγεννιάτικα στολίδια, φτιαγμένα από συσκευασίες και άλλα υλικά που κανονικά θα πέταγες. Σούπερ αναλυτικό βίντεο, από το ενδιαφέρον κανάλι του YouTube Φτιαξ’το Μόνος σου. https://www.youtube.com/channel/UCyWY6NbcKzR9G7bbEBgfLCg/featured



Και επειδή μέρες που είναι δύσκολα θα βρεις από κάπου να αγοράσεις υλικά για χειροτεχνίες, το ίδιο κανάλι έχει αυτό το τέλειο βίντεο με 5 ιδέες για κατασκευές με υλικά που όλοι έχουμε σπίτι μας.



Από ανακυκλώσιμα υλικά μπορείς επίσης να φτιάξεις χειροποίητα κοσμήματα ακολουθώντας απλά τις οδηγίες στο παρακάτω βιντεάκι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v