ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOBBIES

Το ΚΠΙΣΝ στο σπίτι: Τα events της εβδομάδας

Τζαζ συναυλίες, θεατρικό αναλόγιο και μία διάλεξη για τον Πικάσο πέρα από τον μύθο. Όλα αυτά επειδή το ΚΠΙΣΝ μπορεί και έρχεται και στο σπίτι.

Το ΚΠΙΣΝ στο σπίτι: Τα events της εβδομάδας

Αυτήν την εβδομάδα, στις Παραβάσεις, το Θεατρικό Αναλόγιο του ΚΠΙΣΝ, ο Νίκος Χατζόπουλος ζωντανεύει το διήγημα του πατέρα της λογοτεχνίας μυστηρίου και τρόμου Έντγκαρ Άλαν Πόε, Η Πτώση του Οίκου των Άσερ, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Κατερίνας Ευαγγελάτου, την Κυριακή 12/04 στις 19.00.

Ο ηχογραφημένος κύκλος συναυλιών Jazz Chronicles του ΚΠΙΣΝ μας παρουσιάζει τους Sugahspank! & The Swing Shoes feat. Irene Dimopoulou την Πέμπτη 09/04 στις 20.00 με παρεΐστικη ενέργεια και όρεξη για πειραματισμό.

Ακόμη, τo #snfccAtHome μας ξαναφέρνει σε επαφή με το έργο του Πάμπλο Πικάσο μέσα από τη μαγνητοσκοπημένη διάλεξη "Ο Πικάσο πέρα από τον μύθο", της καθηγήτριας Ιστορίας της Σύγχρονης Τέχνης Άντρης Μιχαήλ.

Αναλυτικά:

Διάλεξη: Ο Πικάσο πέρα από τον μύθο
Μέσα από τη μαγνητοσκοπημένη διάλεξη της καθηγήτριας Ιστορίας της Σύγχρονης Τέχνης Άντρης Μιχαήλ επιχειρούμε να προσεγγίσουμε τον πολύπλευρο καλλιτέχνη πέρα από τον μύθο του ονόματός του.

Jazz Chronicles: Sugahspank! & The Swing Shoes feat. Irene Dimopoulou
Ακολουθήστε τους Sugahspank! & The Swing Shoes σε μια αναδρομή στη μουσική πορεία τους, με αναφορές από τα blues και τα gospel που φιλτράρονται δημιουργικά μέσα από ανατρεπτική διάθεση, παρεΐστικη ενέργεια και όρεξη για πειραματισμό.

Παραβάσεις: Έντγκαρ Άλαν Πόε,
Η πτώση του Οίκου των Άσερ
Ο Νίκος Χατζόπουλος ζωντανεύει το διήγημα του πατέρα της λογοτεχνίας μυστηρίου και τρόμου Έντγκαρ Άλαν Πόε, Η Πτώση του Οίκου των Άσερ, μέσα από μια ηχογραφημένη σκηνική ανάγνωση του συγκλονιστικού αφηγήματος, για όσους αγαπούν τη λογοτεχνία τρόμου, και όχι μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο πιο σίγουρος τρόπος να τελειώσεις έναν πόλεμο είναι να ηττηθείς."

Τζωρτζ Όργουελ, Βρετανός συγγραφέας

  • 1885 – Πραγματοποιείται η πρώτη εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας στην Αϊόβα των ΗΠΑ.
    1892 – Γενιέται ο συγγραφέας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Τζον Ρόναλντ Ρούελ Τόλκιν.
    1911 – Πεθαίνει ο Έλληνας λογοτέχνης Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.
    1958 – Καταπέφτει στη Γη μετά την ολοκλήρωση της τροχιάς του το σοβιετικό διαστημόπλοιο Σπούτνικ 1.
    1974 – Ο 37ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Νίξον, αρνείται να παραδώσει υλικό που ζητήθηκε με κλήτευση από την επιτροπή της Γερουσίας για το σκάνδαλο Watergate.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v