Τέλεια καφέ για «ψαγμένα» επιτραπέζια

Τρελαίνεστε για επιτραπέζια, αλλά μπουχτίσατε συνέχεια μέσα; Αυτά τα καφέ είναι ό,τι πρέπει για τις πιο διασκεδαστικές παρτίδες… έξω.

Θέλετε κάτι διαφορετικό από ένα ακόμα ποτάκι στο μπαρ με την παρέα; Γιατί δε δοκιμάζετε την εναλλακτική ενός συναρπαστικού επιτραπέζιου το οποίο μπορείτε να απολαύσετε συνοδεία καφέ ή ποτού;

Τα παρακάτω καφέ πέρα από ροφήματα και ποτά «σερβίρουν» και δεκάδες τίτλους παιχνιδιών για κάθε γούστο και διάθεση.

Μάλιστα κάποια εξ’ αυτών διαθέτουν τους τίτλους που παίζετε και για αγορές, επομένως είναι ιδανικά για να δοκιμάσετε και να επιλέξετε ποια θα κοσμήσουν τα ράφια σας.

Acapus Cafe
Β. Λάσκου 39 και Αγίου Φανουρίου, Παγκράτι, τηλ: 2107646573




Από τα πρώτα καφέ του είδους, το Acapus άνοιξε τις πύλες του στους φαν των επιτραπεζίων το 1994 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο που θυμίζει μεσαιωνικό κάστρο και προσφέρει εκατοντάδες επιτραπέζια δωρεάν (περισσότερα από 500) σε καλή κατάσταση για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Καφέδες, ροφήματα, μπύρες, κοκτέιλς, αλλά και κάποιες επιλογές σε φαγητό (μπέργκερ, ποικιλίες κρεατικών), συνοδεύουν ωραιότατα τις παρτίδες.

Κάισσα Cafe
Λεωφ. Μεσογείων 12, τηλ: 21 1411 0320




Πίσω από τον Πύργο των Αθηνών, το κεντρικό καφέ της Κάισσα είναι όμορφα διαμορφωμένο για ατελείωτες ώρες επιτραπεζίων σε χαλαρό περιβάλλον, και ό,τι πρέπει για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις νέες κυκλοφορίες της εταιρείας. Καφέδες, ροφήματα και κάποια σνακ μάς συνοδεύουν στα παιχνίδια, ενώ σημαντικό «συν» το ότι μπορείτε να αγοράσετε και παιχνίδια από εδώ και ότι ο χώρος είναι άκαπνος. Η παρτίδα ανά άτομο κοστίζει 2€ για απεριόριστη ώρα παιχνιδιού.

PLAyCE
Λογοθετίδη 14, Αμπελόκηποι, τηλ: 2106990753 / Λ. Παπάγου 120, Ζωγράφου, τηλ: 2107755060




Δύο διαφορετικούς αλλά εξίσου πολύχρωμους και παρεΐστικους χώρους διαθέτει το Playce, στην πιάτσα της Πανόρμου και στη γειτονιά του Παπάγου. Στις δύο φοιτητογειτονιές, τα τραπεζάκια και οι καναπέδες γεμίζουν με παρέες που παίζουν απεριόριστα με 1€ το άτομο και απολαμβάνουν καφέδες, μπύρες, παγωτά, γλυκά ή και ζεστά σνακ. Εδώ θα βρείτε πάνω από 300 διαφορετικούς τίτλους επιτραπεζίων για να επιλέξετε.

Playhouse
Σκουζέ 3, Κέντρο, τηλ: 21 0382 1200




Κοντά στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης, το μαγαζί που έφερε πρώτο τη μόδα «καφές και επιτραπέζιο» στην Αθήνα απέκτησε νέο σπίτι, αλλά κρατά ατόφιο τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του με δεκάδες επιτραπέζια για να παίξετε και αρκετές επιλογές για αγορά. Ζεστή σοκολάτα και καφέδες σας κρατούν συντροφιά, ενώ το κόστος για να παίξετε είναι 1,5€ ανά άτομο ανά ώρα αν δεν πάρετε κάτι από τον κατάλογο και 0,50€ ανά άτομο ανά ώρα αν παραγγείλετε.

The Game Rules
Αίαντος 10, Περιστέρι, τηλ. 21 5215 1225




Σε έναν υπέροχο χώρο γεμάτο επιτραπέζια σε τεράστια ποικιλία, το μαγαζί του Περιστερίου προσφέρει περισσότερους από 100 τίτλους προς ενοικίαση εντός καταστήματος και πολλούς ακόμα για αγορά. Εδώ θα παίξετε ελληνικά και ξένα παιχνίδια με την καθοδήγηση των ειδικών και χρέωση 3€ ανά άτομο για απεριόριστες παρτίδες. Σημειώστε πως οι «παιχνιδογνώστες» σας εξυπηρετούν μετά τις 18.00.

This house rules
Δημητρίου Ράλλη 4, Μαρούσι, τηλ. 211 2126196




Αυτό το σπίτι... μετράει, γενικά. Αλλά μετράει και εκατοντάδες τίτλους επιτραπέζιων με και είναι άνετο, φωτεινό και σερβίρει νοστιμότατες γεύσεις (burgers, sandwich κ.α.) και σπιτικές λεμονάδες, ποτά και αναψυκτικά για να συνοδεύσουμε τις παρτίδες μας. Στο μαρουσιώτικο καφέ, το κόστος ανά άτομο είναι 1,50€ για επιτραπέζια μέχρι τελικής πτώσης. Στα συν πως απαγορεύεται το κάπνισμα στο εσωτερικό του.

Νικόλας Γεωργιακώδης


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v