Paco Osuna και Julian Jeweil: Τέκνο δίδυμο στο VOX

Το Blend υποδέχεται 2 μοναδικούς εκπροσώπους της techno που θα αλληλοσυμπληρωθούν στα decks του VΟΧ.
Paco Osuna και Julian Jeweil: Τέκνο δίδυμο στο VOX
Ο Paco Osuna, ένας από τους Ισπανούς «αρχιτέκτονες» της techno και ιδρυτής της Mindshake Records αποτελεί μια από τις πιο αφοσιωμένες περιπτώσεις καλλιτέχνη του είδους του για πάνω από 20 χρόνια. Ένα ταλέντο με μεγάλη ζήτηση από σπουδαία labels, όπως η Music On, η M-nus, η Plus 8 και η Spectral. Από το πρώτο του residency στο θρυλικό Amnesia σε ηλικία 20 ετών μέχρι την σχεδόν αυτονόητη παρουσία του στα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά events του πλανήτη σήμερα, τα Enter Parties του Richie Hawtin και τις διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, ο «τεχνίτης» από την Ιβηρική Χερσόνησο δεν σταματάει να εξελίσσει τον ήχο του με minimal πρωτοπορίες. Μια εμπειρία μαζί του στο dancefloor είναι αρκετή ώστε να συνειδητοποιήσεις την τεράστια αξία του. To 2016 Ο Paco Osuna επιλέχθηκε ως ambassador της PLAYdifferently Model1, μια διάκριση με την οποία έχουν τιμηθεί καταξιωμένοι συνάδελφοί του όπως οι Loco Dice, Chris Liebing, Dubfire και φυσικά ο Hawtin.

Την ίδια νύχτα στο booth του Vox θα εισβάλλει ο Γάλλος θαμώνας των charts του Beatport κι ένας από τους πιο μελωδικούς εκπροσώπους της techno στον κόσμο, ο Julian Jeweil. Ο παραγωγός και dj, το εκλεκτό μέλος της περίφημης οικογένειας της M_nus ενσαρκώνει έναν από τους πιο ποιοτικούς πρωταγωνιστές της underground dance σκηνής. Ο Jeweil έχοντας ως σημείο αναφοράς του τη Μασσαλία ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι στην techno πριν 9 χρόνια, με την κυκλοφορία του “ Air conditionné”, το οποίο τάχιστα απογειώθηκε στο No1 του Beatport. Το 2010 ήρθε η συνεργασία με την Cocoon του Sven Vath αλλά και τη θυγατρική της M_nus, Plus 8 Records. Ιδιαίτερη επιτυχία γνώρισε και το remix του Γάλλου στο “Stay Down” του Moby. Μερικές συνεργασίες με την Plus 8 Records αργότερα, ο Richie Hawtin τον καλωσορίζει και επίσημα στην περίφημη οικογένεια της M_nus, ενώ παράλληλα συνεργάζεται και με την Drumcode του Adam Beyer. Το 2015 θα ήταν η χρονιά που ο Jeweil θα τερμάτιζε πρώτος στη λίστα με τους καλύτερους techno djs σύμφωνα με το Beatport.

Τη σύμπραξη των Paco Osuna και Julian Jeweil στο VΟΧ θα συμπληρώσουν οι resident DJs του Blend, Μikee, Manolaco και Nico Rac.

Info:

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ / PRESALE TICKETS*:
EARLY BIRD TICKETS
Regular : 18€
VIP : 25€
.
PRESALE PART 2
Regular: 23€
VIP: 30€
.
TICKETS AT THE DOOR
Regular: 28€
VIP: 35€

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v