ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος κάθε Παρασκευή στον Σταυρό του Νότου

Stand up comedy και άφθονο γέλιο έχει το πρόγραμμα κάθε Παρασκευή στο Σταυρός του Νότου Plus, με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος κάθε Παρασκευή στον Σταυρό του Νότου

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ανανεώνει την πετυχημένη του συνεργασία για με τον Σταυρό του Νότου και από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή για 7 παραστάσεις η σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus θα γεμίσει με γέλιο.

Στην νέα stand up comedy παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου θα υπάρχει - όπως πάντα - πολιτική σάτιρα μέχρι… να του βάλουν τσιμέντο στα πόδια και να τον πετάξουν στην θάλασσα, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της παράστασης. Εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα, θα απολαύσουμε στο Σταυρός του Νότου Plus.


Νικητές διαγωνισμού

ΑΝΝΑ ΛΥΜΠΕΡΗ
ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΜΕΡΤΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v