Οι καλύτερες φτηνές εναλλακτικές του iPhone

Δεν σας βρίσκονται μερικές εκατοντάδες ευρώ για να πάρετε τα νέα iPhone; Μην απελπίζεστε, μπορείτε με πολύ λιγότερα χρήματα να αποκτήσετε εξίσου δυνατές συσκευές.
Οι καλύτερες φτηνές εναλλακτικές του iPhone

Η Apple έχει καταφέρει μέσω marketing αλλά και μέσα από την καλλιέργεια φανατικού κοινού τον συσκευών της να προκαλεί με κάθε νέα της κυκλοφορία μαζικό αμόκ για την απόκτηση του νέου iPhone, όσο κι αν κοστίζει. Και συνήθως κοστίζει πολύ.

Για χρόνια τις συσκευές της «χτυπούσαν» οι αντίστοιχες της Samsung προσφέροντας αντίστοιχα τεχνικά χαρακτηριστικά, ενίοτε και καλύτερα, σε χαμηλότερες τιμές. Μάλιστα η Samsung κατάφερε να την εκθρονίσει από την πρώτη θέση σε μερίδιο αγοράς. Όμως με τον καιρό και η Samsung… ακρίβυνε. 

Τον τελευταίο καιρό, δύο νέες εταιρείες, η Xiaomi και η Huawei, με σημαντικότερη τη δεύτερη, έχουν καλές εναλλακτικές λύσεις στα μισά λεφτά από Apple (αλλά και Samsung). Ποιες είναι αυτές;

Τα Huawei P10 Plus και Xiaomi Mi 6 είναι εξαιρετικά τηλέφωνα και οι τιμές τους είναι πολύ χαμηλότερες από iPhone (το iPhone 7 Plus συγκεκριμένα), αφού κοστίζουν 699€ και 499€ αντίστοιχα.



Προσοχή, δεν συγκρίνουμε Apple με Huawei και Xiaomi, αλλά είναι σαφές ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών μπορούν να καλυφθούν πλήρως με μια από τις συσκευές της Huawei και Xiaomi, δαπανώντας λιγότερα λεφτά.

Μάλιστα ακόμα και σήμερα που έχει κυκλοφορήσει το iPhone X, κάτοχοι Huawei P9 Lite (τρέχουσα τιμή 199€), μπορούν να κάνουν… καζούρα στους μηλο-φίλους τους με το δακτυλικό αποτύπωμα που έχει ενσωματωμένο το σαφώς φθηνότερο κινητό της Huawei, το οποίο κυκλοφόρησε αρχές του 2016.

Για εναλλακτικά του iPhone και με λογική τιμή, μπορείτε να προτιμήσετε κάποιο από τα παρακάτω:

Samsung Galaxy S8 4G+ στα 699€ (έναντι 859€ του iPhone 8)



Huawei Mate 10 Lite στα 369€ (έναντι 679€ του iPhone 7)



Asus ZenFone Zoom S στα 499€ (έναντι 829€ του iPhone 7 Plus)



SONY Xperia XZ1 στα 699€ (έναντι 859€ του iPhone 8)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v