Τα stand up comedy είναι η χαρά της ζωής

Γέλιο, κλάμα (από το γέλιο), πειράγματα, ποτάκι και η βραδιά περνάει φίνα. Οι καλύτερες stand up παραστάσεις για ένα χαρούμενο φθινόπωρο.
Τα stand up comedy είναι η χαρά της ζωής
Πόζα μηδέν με τον Ζήση Ρούμπο

Στην πρώτη του σόλο παράσταση, ο Ζήσης Ρούμπος (Κάψε το σενάριο) επιστρέφει στο Θέατρο Άβατον απαντήσει στο καίριο ερώτημα που απασχολεί το 79.2% του πληθυσμού της Γης: Τι πρέπει να κάνει κανείς για να μην έχει πόζα στη ζωή του;

Info: Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Γκάζι (σταθμο μετρό Κεραμεικός), τηλ.: 21 0341 2689. 13 – 20 και 27 Οκτωβρίου στις 21.30. Είσοδος: 10€ - 8€ (μειωμένο).

Στα Πλάγια με τους Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη

Ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης, ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή του six d.o.g.s για να παρουσιάσουν την παράστασή τους "Στα πλάγια". Αποτυχημένα πάρτι, ελληνικό πένθος, εκτυπωτές, κόκκινα φανάρια, χάλια αφίσες, λάθη στον messenger, ατελείωτη φλυαρία, κόλπα γιαγιάδων, ανιχνευτές μετάλλων, παιδικές ζωγραφιές,άκυροι συγγενείς και άκυρα αντικείμενα σε μια deep down and dirty παράσταση.

Info: Six Dogs, Αβραμιώτου 6-8, τηλ: 2103210510. Καθε Τετάρτη μέχρι 29 Νοεμβριου στις 21.00. Εισιτήρια: 7€, από εδώ

Ο Σίλας Σεραφείμ στο Μικρό Παλλάς

Με τίτλο "Η ιστορία του ελληνικού έθνους – αλλιώς" ο... βετεράνος κωμικός επιστρέφει επί σκηνής σε μια παράσταση με άρωμα 100% ελληνικό που αναλαμβάνει να μας κατατοπίσει σε σημαντικά ζητήματα, όπως η σχέση του Πολύδωρα και του Ζουράρι με το 1901 και το 1903 και το πότε ακριβώς ο στρατός αντικατέστησε τα άρβυλα με αθλητικά παπούτσια του τένις.

Info: Μικρό Παλλάς, Αμερικής 2, Στοά Σπυρομήλιου, τηλ: 2103210025. Από 3 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 23.30. Εισιτήρια 12€, από εδώ

"My story" με τον Σωτήρη Μεντζέλο

Στο Από Μηχανής θέατρο ο δημοφιλής κωμικός θα μας κρατήσει συντροφιά για τέσσερα Σάββατα, στα οποία ένα μικρόφωνο, το φλερτ, το "friendzone", ο Φοίβος από το "Ρετιρέ", τα άστρα και τα ζώδια που φέρνουνε εμπόδια, ο Χολίδης, τρία χρόνια δραματικής σχολής, η συνθήκη του Κιουτσούκ-Καϊναρτζή και η Εμμανουέλλα, δίνουν ραντεβού σε μια ιστορία πάθους, μυστηρίου, έρωτα, γάμου, σεξ, γέλιου, γέλιου στο σεξ, μυστηρίου στον έρωτα και άλλων πιθανών συνδυασμών.

Info: Από Μηχανής Θέατρο, Ακαδήμου 13, τηλ: 210 5231131. Κάθε Σάββατο από 11 Νοεμβρίου στις 22.30. Εισιτήρια 8€, από εδώ

"Σχεδόν Σαράντα" με τον Γιώργο Χατζηπαύλου

Μετά τις sold out παραστάσεις του τη σεζόν που πέρασε και την ολοκλήρωση της πρώτης του μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας, ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει για λίγες ακόμα εμφανίσεις στην... final edition του “Σχεδόν Σαράντα” και αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή, όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας ενώ παράλληλα μας βάζει στον εξωφρενικά περίεργο και αστείο κόσμο της πατρότητας.

Σημειώστε ότι ο κωμικός ξεκινά στις 19 Νοεμβρίου παιδική παράσταση stand up για παιδιά από 6 μέχρι 12 ετών, το Comedy Club. Περισσότερα εδώ

Info: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, τηλ: 21 0341 8550. Από τις 18 Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21.30. Εισιτήρια από 8€, από εδώ.

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v