Τα καλύτερα μπαράκια για απογευματινά ποτάκια

Τέλεια μπαράκια στο κέντρο και τα προάστια της Αθήνας για τα πρώτα ποτά ή τα χαλαρά απογευματινά κοκτέιλ του Σαββάτου.
Τα καλύτερα μπαράκια για απογευματινά ποτάκια
Ipitou 
Ηπίτου 4-6, Σύνταγμα
Ο γλυκύτατος πεζόδρομος της Ηπίτου είναι ό,τι πρέπει για τα χαλαρά απογευματινά ποτά μας – αργότερα γίνεται το αδιαχώρητο. Νωρίς, βρίσκουμε ευκολότερα τραπέζι, αράζουμε στις σιδερένιες καρεκλίτσες στο πλακόστρωτο και παραγγέλνουμε καθαρά ποτά αλλά και ωραιότατα κοκτέιλ (όπως το Kiss Me Twice με ρούμι, καφέ και καραμέλα βουτύρου) σε τιμές περί τα 7-9€.



James 
Λεωνίδου 79, Μεταξουργείο, τηλ: 2103464899
Κεφάτο και χαλαρό, όπως όλη η γειτονιά του Μεταξουργείου, το James σερβίρει ποτά και μερικά ωραία συνοδευτικά πιατάκια για τη λιγούρα, ενώ διαθέτει και μια όμορφη αστική αυλή, όπου ακούγονται ωραίες funk, soul και indie μουσικές. Αν μείνετε, συνεχίστε με τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ που κυμαίνονται στα 9€.

Βαρνάβα café
Πλατεία Βαρνάβα 1, Παγκράτι, τηλ: 21 0701 7008
Το πιο χαλαρό και χύμα στέκι της πλατείας Βαρνάβα στο Παγκράτι απλώνει πάγκους και τραπέζια στο πεζοδρόμιο και το πλακόστρωτο της πλατείας, σερβίρει ποτά στα 5,50€ και κοκτέιλ στα 7€, ενώ μπορείτε να ξεκινήσετε και με μπύρες ή και ρακές με μεζεδάκια. Οι μουσικές κυμαίνονται από ροκ μέχρι σουίνγκ και ρέγκε, ενώ συχνά φιλοξενούνται και ενδιαφέροντα events όπως stand up κωμωδίες.



Τζώννυ Ντέπυ
Μεσογείων 234, Χολαργός, τηλ: 21 0654 2082
Το μαγαζί με το πιο πρωτότυπο όνομα στον Χολαργό τυγχάνει και το πιο απολαυστικά χαλαρό στέκι για όλες τις ώρες. Η μίνι αυλή του μας αρέσει ιδιαίτερα τα απογεύματα για ποτά ή ελληνικά κοκτέιλ, μαζί με καλούδια από όλο τον κόσμο για το τσιμπολόγημα που απολαμβάνουμε αραχτοί στις μαξιλάρες στα χτιστά καναπεδάκια της αυλής. Τα κοκτέιλ κυμαίνονται στα 7€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v