Dubfire... εναντίον Nicole Moudaber στο Acro

Το Blend υποδέχεται στο booth του Acro δύο πρωταγωνιστές της σύγχρονης techno, τον Ali Dubfire και την Nicole Moudaber.
Dubfire... εναντίον Nicole Moudaber στο Acro
Ο Dubfire και η Nicole Moudaber θα συνυπάρξουν μουσικά για πρώτη φορά ενώπιον του ελληνικού κοινού, σ’ ένα πάρτι που θα κορυφωθεί με ένα b2b set διάρκειας 3 ωρών!

Ο “Dj των Djs”, Dubfire όπως τον χαρακτηρίζουν fans και κριτικοί ανά τον κόσμο, αποτελεί μια από τις σταθερές παρουσίες στις πιο έγκυρες λίστες των “Best of” για πάνω από μια δεκαετία. Την αξία του επιβεβαιώνει μεταξύ άλλων το βραβείο Grammy με το οποίο έχει τιμηθεί ως μέλος των Deep Dish. Ο ιρανικής καταγωγής Αμερικανός dj και παραγωγός Ali Shirazinia που με την πρωτοπορία και το ταλέντο του έχει συμβάλλει στην εξέλιξη τόσο της techno όσο και της house μουσικής μέσα σ’ αυτά τα παραπάνω από είκοσι χρόνια έχει καταφέρει να θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, τόσο για την άψογη τεχνική του κατάρτιση όσο και για τον τρόπο που προσεγγίζει τον ηλεκτρονικό ήχο.

Η σχέση της Nicole Moudaber με το ελληνικό κοινό είναι γνωστή και δεν χρειάζεται συστάσεις. Λιβανέζα γεννημένη στη Νιγηρία, η Moudaber, μια αληθινή ηρωίδα της ηλεκτρονικής σκηνής, το μουσικό πουλέν του Carl Cox και η resident dj των εβδομαδιαίων parties του στο Space της Ίμπιζα παραμένει σταθερά στην πρώτη γραμμή δημιουργώντας μουσική που ξεπερνάει τα καθιερωμένα. Ήχοι δουλεμένοι στη λεπτομέρεια, μυστηριώδεις και υπάκουοι με τη φύση της techno, εκτελεσμένοι μ' ένα φαινομενικά ατημέλητο αλλά στην ουσία τους φιλοσοφημένο τρόπο.

Η αεικίνητη καλλιτέχνης έχει συνεργαστεί με μερικά από τα σημαντικότερα labels του είδους (Drumcode, 8Sided Dice, Kling Klong, Leena Music, Waveform Recordings), ενώ εκφράζεται μουσικά μέσα και από τη δική της δισκογραφική εταιρία, την MOOD Records, με τη φήμη της τόσο ως μουσικός παραγωγός όσο και ως dj να την αναγάγουν πλέον σε φαινόμενο.

Info:

Σάββατο 6 Μαΐου 2017
ACRO
Ιερά Οδός 13, Αθήνα
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Regular (early bird) : 27€
VIP (early bird) : 30€
Online Εισιτήρια:
https://www.viva.gr/tickets/music/iera-odos/dubfire-nicole-moudaber/

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v