Δροσερό καφεδάκι στους λόφους της Αττικής

Πανοραμική θέα, ίσκιος και δροσεροί καφέδες σε τέσσερις λόφους – οάσεις από την Καστέλα μέχρι το Χαϊδάρι.
Δροσερό καφεδάκι στους λόφους της Αττικής
Μία ημέρα πριν υποδεχθούμε επίσημα την «ανοιξιάτικη» αλλαγή ώρας χαιρόμαστε ήδη το θέρος με καφεδάκι σε καταπράσινο φόντο και θέα που φτάνει όσο… αντέχει το βλέμμα μας.

Blow Lounge café 
Ίδης 6, Καστέλα, Πειραιάς, τηλ: 2104100749

Στον λόφο του Προφήτη Ηλία, πιάνουμε τραπεζάκι σε ένα από τα μπαλκόνια του Blow  και απολαμβάνουμε το πανόραμα που «πιάνει» τρία λιμάνια ταυτόχρονα –το Πασαλιμάνι, το Μικρολίμανο, και στο βάθος το λιμάνι του Πειραιά. Τα καφεδάκια εδώ είναι ωραιότατα και οι βάφλες φρεσκοψημένες. Τι άλλο να χρειαστούμε;

Apolis 
Λόφος Αγ. Δημητρίου, Πετρούπολη, τηλ.: 210 5060620

Από λιμάνι… Πετρούπολη και πιάσιμο τραπεζιού στο πιο ξακουστό για τη θέα του καφέ της πόλης. Ή (α)πολης.  Άνετοι καναπέδες με απρόσκοπτη θέα στο λεκανοπέδιο ή κλίμα νησιού, στο Scherzo bar που είναι ολόκληρο διαμορφωμένο σαν κυκλαδίτικο σκηνικό; Διαλέγετε και απολαμβάνετε δροσερό καφεδάκι.

Telescope 
Αγ. Μαύρας 2, Λόφος Προφήτη Ηλία, Χαϊδάρι, τηλ: 2105812047

Στα «ψηλά» του Χαϊδαρίου, το Telescope απολαμβάνει συγκλονιστική θέα προς κάθε μεριά της Αττικής, ανάλογα το μπαλκόνι ή το πλάτωμα που θα επιλέξουμε να καθίσουμε, ενώ αν θέλουμε να φέρουμε την θέα (ή τον ουρανό) λίγο πιο κοντά μας, κρυφοκοιτάζουμε από τα διάσπαρτα τηλεσκόπια στις βεράντες.

Zafiro 
Αττικό Άλσος, Περιοχή Β’, Γαλάτσι, τηλ: 2106930586

Σε ένα λοφάκι «μέσα» στο Αττικό Άλσος, το Zafiro αποτελεί μια μίνι όαση στην περιοχή και απλώνει τα τραπεζάκια του περιμετρικά στον χώρο εξασφαλίζοντας σούπερ θέα οπουδήποτε κι αν κάτσουμε. Σημειώστε ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνει και εκπαιδευτικά σεμινάρια για την παραγωγή ελαιόλαδου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v