Τα πιο κεφάτα πάρτι των γιορτών

Διεθνούς φήμης djs, cult βραδιές και νοσταλγικές μελωδίες ηχούν τις γιορτινές ημέρες στην πόλη και μας καλούν σε πάρτι μέχρι πρωίας.
Τα πιο κεφάτα πάρτι των γιορτών
Η Πωλίνα παρέα με τον Μπίγαλη ξεσηκώνουν το Κύτταρο σε 80s ρυθμούς, το Second Skin γεμίζει… Power Rangers και το Six Dogs δονείται από techno ήχους. Η εορταστική περίοδος στην Αθήνα προσφέρει άφθονες αφορμές για ποτό και χορό κι εμείς διαλέγουμε τις καλύτερες για να ξεφαντώσετε μέχρι πρωίας.

Χαριτοδιπλωμένος, Πωλίνα, Μπίγαλης στο Christmas 80s Party

Η σκηνή του Κυττάρου παραμονή Χριστουγέννων (και για μερικά ακόμα Σάββατα), γεμίζει με αγαπημένες επιτυχίες των 80s από το τρίο που εγγυημένα μπορεί να μας κάνει να χορέψουμε με νοσταλγικά χιτ. Εισιτήριο: 15€ (με ποτό) / Φιάλη- 120€. Περισσότερα εδώ.  

City Link NYE Party

Γεύμα και χορό δύο σε ένα προτείνει το City Link στο Κολωνάκι, το οποίο συνεργάζεται με το Pixi ξεκινώντας τη βραδιά της παραμονής με ένα εκλεκτό γεύμα με φουά γκρα, βελουτέ σούπες, αφρώδη κρασιά και λαχταριστά γλυκά (70€/ άτομο) και συνεχίζει «δυνατά» με πάρτι από τις 00.00 με τους Nick Varon, Rovis BroΔers και Trixx. Περισσότερα εδώ

Perestroika: Blend with Hito at six dogs

Η παραμονή Χριστουγέννων θα έχει ασιατική αύρα στο μαγαζί της Αβραμιώτου, όπου η ομάδα του Blend υποδέχεται την γιαπωνέζα Hito, η οποία φημίζεται για τον minimal και ambivalent ήχο της, που «αντλεί» αποκλειστικά από βινύλια. Είσοδος 17 ευρώ. Περισσότερα εδώ

Blend NYE with Marco Bailey

Η ίδια ομάδα δίνει και το πρωτοχρονιάτικο της στίγμα στον χώρο του Steam Athens, όπου τα decks αναλαμβάνει ο βέλγος εκπρόσωπος της τέκνο Marco Bailey που θα μοιραστεί τη βραδιά με τους Resident Djs του Blend, Μikee, Manolaco, Tap & Nico Rac. Περισσότερα εδώ.

Get WILD! - Xmas - Dennis Cruz

Ανήμερα των Χριστουγέννων η ομάδα Playground θα παρουσιάσει τον Ισπανό Dennis Cruz στο άρτι αφιχθεν club Wild! για μια special Xmas βραδιά με deep-tech και techno ακούσματα. Μαζί του στα decks οι Playground residents, Viton & Jon Tsamis και Always Late. Είσοδος 10€. Περισσότερα εδώ.

Electric Colony Presents Cristian Varela

Η ομάδα των Electric Colony φέρνει στον χώρο του Modu στο Μεταξουργείο ένα απο τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας techno σκηνής, τον πολυβραβευμένο Ισπανό Cristian Varela. Την βραδιά θα ανοίξουν στο ίδιο χορευτικό κλίμα οι V.Rox, Hush και Olga. Εισιτήρια από 8€. Περισσότερα εδώ.

Τhe Nostalgic Event 80's 90's Exhibition & Party

Τόνοι νοσταλγίας και memorabilia από τα 80s και τα 90s γεμίζουν τον χώρο του second skin στο Γκάζι από το απόγευμα της 23ης Δεκεμβρίου σε ένα event/party με Power Rangers, Transformers, cosplays και φυσικά άφθονες μουσικές από τις «χρυσές» δεκαετίες δια χειρός του γνωστού facebook γκρουπ «Κυπελλάκι». Είσοδος ελεύθερη. Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ. 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v