Η βόλτα του Σαββάτου έχει… δάση και ρομάντσο

Αυτό το Σάββατο, περπατούμε εις το δάσος και χορεύουμε με ‘80s μελωδίες στο πιο απολαυστικό Halloween party της Αθήνας.
Η βόλτα του Σαββάτου έχει… δάση και ρομάντσο
Μείνατε στην Αθήνα το τριήμερο και ήδη οι φίλοι σας έχουν σπάσει τα νεύρα ανεβάζοντας φωτογραφίες από λόγγους, ραχούλες και γραφικά χωριά; Δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα: Αυτό το Σάββατο, θα κάνετε check-in στην πιο όμορφη φυσιολατρική βόλτα στα ελατοδάση της Πάρνηθας και θα ταγκαριστείτε στο πιο fun Halloween party της Αθήνας.

Φύγαμε για Πάρνηθα



Στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου, το Καταφύγιο Φλαμπούρι δίνει ραντεβού στις εγκαταστάσεις του για όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε μία υπέροχη τρίωρη βόλτα στο ελατοδάσος του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας. Μία βόλτα γεμάτη μυρωδιές από το δάσος και τα αιθέρια έλαια των δέντρων, σε χαλαρή διάθεση, κατάλληλη και για τους πλέον πρωτάρηδες ή και για παιδιά. Η διαδρομή θα είναι βατή, με μικρές υψομετρικές διαφορές και ήπιο ρυθμό για να μπορούν όλοι να απολαύσουν το τοπίο, ενώ θα είναι κυκλική και θα επιστρέψει στο καταφύγιο Φλαμπούρι.

Εκεί, το τζάκι θα είναι αναμμένο και θα σερβίρονται φρεσκομαγειρεμένα φαγητά για όλους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και να εμφανιστείτε στο ραντεβού με άνετα ρούχα, παπούτσια κατάλληλα για βουνό και το σακίδιό σας. Η συμμετοχή είναι στα 3€, τα οποία αφαιρούνται από οτιδήποτε αγοράσετε από το καταφύγιο.

Η Αθήνα γιορτάζει το Halloween και τιμά τα ‘80s



Σας αρέσει το Stranger Things; Η νέα φρενίτιδα ανά τον κόσμο δίνει έμπνευση σε ένα από τα πιο ευφάνταστα πάρτι του Σαββατοκύριακου. Στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3, Γεράνι) οργανώνεται ‘80s Stranger Things Haloween Party με ελεύθερη είσοδο. «Το 1983 μια πύλη που οδηγεί σε μια παράλληλη διάσταση ανοίγει στο Hawkins National Laboratory. Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου η ίδια πύλη ανοίγει στο Ρομάντσο», αναφέρει το δελτίο τύπου του πάρτι. Φέτος, το Halloween συναντά το διχασμένο κόσμο του Stranger Things και το Ρομάντσο μας καλεί να ντυθούμε στο theme του αγαπημένου μας 80s horror film και να συμμετάσχουμε σε ένα θεματικό πάρτι γεμάτο ‘80s μουσικές στο χώρο του ισογείου του. Στο lineup της βραδιάς, που ξεκινά στις 23.30, οι Paul Bennett, Chris Kontos, Lucas the third και George Dimitrakopoulos. Το ποτό στοιχίζει 7€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v