8 σούπερ αποκριάτικα πάρτι στην Αθήνα

Η πιο καρναβαλική εβδομάδα του χρόνου θα γεμίσει… κομφετί την πόλη. Ιδού τα καλύτερα αποκριάτικα πάρτι που οργανώνονται στην Αθήνα.
8 σούπερ αποκριάτικα πάρτι στην Αθήνα
Σερπαντίνες και ‘90s χοροί. Ντισκομπάλες και διαγωνισμοί μεταμφίεσης. Παρέλαση από ζόμπι και αριστοκρατικά μπαλ μασκέ. Ροκ live και ηλεκτρονικοί ήχοι με παράλληλες προβολές θρίλερ. Αλλά πάνω απ’ όλα, αποκριάτικη διάθεση και κέφι στο φουλ. Αυτά είναι τα συστατικά των καλύτερων αποκριάτικων πάρτι που ετοιμάζονται να δονήσουν την Αθήνα αυτή την εβδομάδα.

Black Ducklings
Πού: Black Duck, Χρήστου Λαδά 9α
Πότε: Παρασκευή 11/3 στις 21.30
Το γνωστό στέκι του κέντρου μας προσκαλεί να φορέσουμε όποια μεταμφίεση θέλουμε, υπό την προϋπόθεση να είναι σε κόκκινες αποχρώσεις. Κοκκινοσκουφίτσες, κόκκινοι μασκοφόροι, ντάμες κούπα, παπουτσωμένοι γάτοι, κόκκινα γοβάκια, γυαλιά, καπέλα και άλλα αξεσουάρ θα δώσουν πινελιές χρώματος στον Μαύρο Πάπιο, που ετοιμάζει πάρτι με ζωηρούς ελληνικούς και ξένους λάτιν ρυθμούς, από mambo brazilero μέχρι… Χιώτη μάμπο. Είσοδος ελεύθερη.

80s Zombie Thriller Party
Πού: 7times, Μιαούλη 13, Μοναστηράκι
Πότε: Σάββατο 12/3 στις 20.00
Λίγο μετά το καθιερωμένο Zombie Walk, την παρέλαση των ζόμπι από το Σύνταγμα ως το Μοναστηράκι που πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά, ο αθηναϊκός χορός των τεράτων θα ξεκινήσει στο 7times με trick or treat παιχνιδιάρικη διάθεση και άφθονες αναφορές στην ποπ κουλτούρα. Ταινίες, σειρές και κόμικ τρόμου θα δώσουν το στίγμα σε ένα ‘80s αποκριάτικο πάρτι παρέα με τον Φρέντι Κρούγκερ, τον Νταρθ Βέιντερ, τους αλήτες της Cobra Kai και ένα πρόγραμμα που ξεκινά από τις 18.00 με σεμινάριο χούλα χουπ, προβολές ταινιών, διαγωνισμό cosplay, έκθεση ρετρό παιχνιδιών, arcade καμπίνες και μουσικές από τους παραγωγούς του Simple Radio. Η είσοδος στοιχίζει 6€ με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό.



Carnival Epic Fiesta ‘80s
Πού: Barbarella, Λεωφ. Συγγρού 137
Πότε: Σάββατο 12/3 στις 22.30
Η θρυλική ντισκοτέκ αναλαμβάνει να φιλοξενήσει το αποκριάτικο ξεφάντωμά μας, λίγο πριν ξημερώσει η Κυριακή της Αποκριάς. Το Σαββατόβραδο, η Μπαρμπαρέλα μας καλεί να φορέσουμε την καλύτερη στολή μας και την καλύτερη διάθεσή μας. Το προσωπικό θα είναι ντυμένο με μεξικάνικες στολές, ο χαρτοπόλεμος και οι σερπαντίνες άφθονες, βραζιλιάνικα και retro drag queen show θα ανάψουν το κέφι και ο resident DJ Petros Bratakos θα αναλάβει τα decks. Η είσοδος με ποτό στοιχίζει 10€ και η φιάλη ανά 6 άτομα, 80€.

Μασκέ Πάρτι στο Six D.O.G.S.
Πού: Six D.O.G.S., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Πότε: Κυριακή 13/3 στις 22.00
Το six d.o.g.s γιορτάζει τις Απόκριες όπως τους αρμόζουν: με ένα μεγάλο καρναβαλικό πάρτυ με ελεύθερη είσοδο και ελεύθερο θέμα. Κι αν το πνεύμα της γιορτής δεν είναι αρκετό για να σας συνεπάρει, θυμηθείτε οτι μυστικοί six d.o.g.s πράκτορες θα βρίσκονται ανάμεσα στο πλήθος βραβεύοντας τις καλύτερες, πιο ευφάνταστες εμφανίσεις με free drink coupons. Είσοδος ελεύθερη.

Μασκέ ‘80s-‘90s Αποκριάτικο Πάρτι στο Κύτταρο
Πού: Κύτταρο, Ηπείρου 48 και Αχαρνών
Πότε: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 11-13/3 στις 22.00
Οι συνήθεις ύποπτοι των ρετρό πάρτι του Κυττάρου επιστρέφουν για τρεις συναπτές βραδιές καρναβαλιού: Ο Κώστας Μπίγαλης, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος με του Polis και η Πωλίνα ανεβαίνουν στην σκηνή για να μας θυμίσουν όλα τα χορευτικά σούπερ χιτ της δεκαετίας του ’80 και του ‘90, και το κέφι είναι εγγυημένο. Το εισιτήριο στοιχίζει 10€ και η φιάλη ανά τετράδα 100€.



Evil Monkey Masquerade Live Party 
Πού: Lazy Club, Λ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια
Πότε: Κυριακή 13/3 στις 22.00
Η μαϊμού είναι τόσο διαβολική που μπορεί… να πηδάει από τους Depeche Mode στους Rage Against The Machine με ενδιάμεσες στάσεις σε όλα τα ιερά τέρατα της ποπ και της ροκ της χρυσής δεκαετίας του ’80. Το Lazy Club των βορείων προαστίων μας ταξιδεύει στη ροκ από τα ‘70s ως τις μέρες μας, μέσα από διασκευές, μεγάλες επιτυχίες και αποκριάτικη live διάθεση. Η είσοδος στοιχίζει 10 ευρώ με ποτό.

In the heat of the night Carnival Edition
Πού: Texas Rock Club, Ιάκχου 19, Γκάζι
Πότε: Κυριακή 13/3 στις 23.00
Το In the Heat πάρτι του Texas Rock Club ντύνεται αποκριάτικα και υποδέχεται τους απανταχού ροκ γλετζέδες στην πιο καρναβαλική εκδοχή του, αλλά πάντα με το κλασικό line up (Desmond Kind, Tasos Kardaras, Giannis Paladinos), που θα επιλέξουν κομμάτια από περασμένες δεκαετίες, από Michael Jackson και Ρουβά μέχρι Samantha Fox και Πασχάλη ή Ρακιντζή. Στις οθόνες θα παίζουν νοσταλγικά βίντεο από άλλες δεκαετίες όλη τη βραδιά, το dress code φυσικά αποκριάτικο και οι σερπαντίνες και το κονφετί απαραίτητα. Η είσοδος στοιχίζει 5€ με μπύρα ή κρασί.

Μπαλ Μασκέ στην Ντίσκο
Πού: Disco Vinilio, Λ. Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα
Πότε: Κυριακή 13/3
Η γνωστή ντισκοτέκ των νοτίων προαστίων ετοιμάζεται για την πιο διασκεδαστική βραδιά κάτω από την ντισκομπάλα, εκεί όπου θα παρελάσουν εκατοντάδες μεταμφιεσμένοι χορευτές, διεκδικώντας το βραβείο της καλύτερης μεταμφίεσης. Φυσικά, οι ‘80s μουσικές θα δώσουν τον χορευτικό τόνο. Η είσοδος με ποτό στοιχίζει 10€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v