Σαββατιάτικη έξοδος στην Αθήνα με μουσική και cocktails

Ο Γιάννης Αγγελάκας με τα τραγούδια του, ένα νέο μπαράκι με σούπερ cocktails και μια κρυφή γωνιά για ουζάκι και μεζέ στην Πλάκα γεμίζουν ιδανικά το Σάββατο μας.
Σαββατιάτικη έξοδος στην Αθήνα με μουσική και cocktails
Ο καιρός άνοιξε, ο ήλιος μοιάζει να λέει «χειμώνα άντε γεια» και οι αφορμές για να κατέβουμε Αθήνα αυτό το Σάββατο είναι αρκετές. Έχουμε καιρό να δούμε ωραία ελληνική συναυλία με παλμό, έχουμε επίσης αρκετό καιρό να απολαύσουμε ουζάκι στον ήλιο, αλλά και να γνωρίσουμε νέο μπαράκι με άποψη.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται αρμονικά σε μία σούπερ-απ’ όλα-ενισχυμένη έξοδο Σαββάτου, η οποία ξεκινά από το μεσημέρο-απόγευμα για…

Ουζάκι και μεζέδες στου Γλυκύ

Ένα γλυκύτατο – όπως μαρτυρά και το όνομά του – μεζεδοπωλείο με ατμόσφαιρα παλιού καφενέ κρύβεται πίσω από τον πιο πολυσύχναστο και τουριστικό δρόμο της Πλάκας, την οδό Κυδαθηναίων. Στρίβοντας στο σοκάκι του Αγγ. Γέροντα, θα βρεθείτε μπροστά σε μια περιτριγυρισμένη από δεντράκια και κληματόφυλλα αυλή με τραπέζια καφενείου και σε μια μικρή ξύλινη εσωτερική σάλα που μας προδιαθέτει για παρεΐστικο τσιμπολόγημα τον χειμώνα.

Εδώ θα απολαύσετε ουζάκι ή χύμα κρασί με ποικιλία ικανοποιητικών μεζέδων, όπως η τυρόπιτα, η σπιτική χορτόπιτα, η χοιρινή τηγανιά σε πήλινο, ο μπεκρή μεζές και η πατατοσαλάτα. Υπολογίστε περί τα 15-20€ κατ’ άτομο για ουζάκι και πολλά μεζεδάκια. Απαραιτήτως ολοκληρώνουμε το γεύμα με ελληνικό καφεδάκι στη χόβολη, στον ίδιο χώρο, για να ξυπνήσουν τα πνεύματα και συνεχίζουμε με…

Γιάννη Αγγελάκα και νέα μπάντα στο Piraeus Academy

To 2015 έκλεισε το An για τρεις ξεσηκωτικές βραδιές με αγαπημένα τραγούδια από το παρόν και το παρελθόν του (ναι, έπαιξε και Τρύπες). Το ίδιο αναμένεται να κάνει για δύο βραδιές (Παρασκευή και Σάββατο) στον νέο, άνετο και με σούπερ ακουστική χώρο της DiDi Music στην Πειραιώς. Ο Γιάννης Αγγελάκας θα στήσει ακόμα ένα μουσικό πανηγύρι όπως μόνο αυτός ξέρει κι εμείς θα είμαστε εκεί για να τραγουδήσουμε τα «Σιγά μην κλάψω», «Αιρετικό» και «Ακούω την Αγάπη». Το εισιτήριο στην είσοδο κοστίζει 12 ευρώ.

Και αφού οι μουσικές του αγαπημένου καλλιτέχνη γεμίσουν τα αυτιά μας, το Σαββατόβραδο σηκώνει…

Σούπερ cocktails σε ολοκαίνουργιο μπαράκι στην Πραξιτέλους

Ονομάζεται Giraffe, είναι το νέο happy cocktail bar στο κέντρο της Αθήνας και βρίσκεται στην πολυσύχναστη Πραξιτέλους. Στη μπάρα του θα βρείτε μια ομάδα βραβευμένων bartender, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Αγγέλου, οι οποίοι έχουν ετοιμάσει μια άκρως δημιουργική λίστα cocktail ενώ προσφέρουν και πολύ μεγάλη ποικιλία απλών και premium spirit. Εδώ δοκιμάζουμε εκλεκτές δημιουργίες, όπως το βραβευμένο από το διαγωνισμό Skinos Mediterranean Challenge 2014 Marine Pleasure με μαστίχα Χίου, ροδίτικη ρετσίνα, ιταλική γκράπα, φυσικό άρωμα σταφύλι, σιρόπι μάραθου και το Flavor Stormy με παλαιωμένα ρούμια, φρέσκο χυμό μοσχολέμονου, πουρέ φρούτων του δάσους και αρωματικά bitters, υπό τους ήχους happy jazz, soul και funk μελωδιών.

Καλό Σαββατόβραδο!

 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v