Παραμυθένιες βόλτες απ' την Αθήνα ως τον γαλαξία

Ανακαλύπτουμε το νέο talk of the town café της πόλης, πιάνουμε θέση για νέο Star Wars και χορεύουμε ως το πρωί στο πιο δυνατό ‘80s party της χρονιάς.
Παραμυθένιες βόλτες απ την Αθήνα ως τον γαλαξία
Αυτό το Σάββατο, όσοι μείνουμε στην Αθήνα, θα ταξιδέψουμε στα παραμύθια με ενδιάμεσο σταθμό ένα ολοκαίνουριο «μαγικό» café στο κέντρο, σε έναν γαλαξία, πολύ-πολύ μακριά, μέσα από το νέο Star Wars, και στα ‘80s, με εισιτήριο τα τραγούδια της Πωλίνας και των Μπίγαλη-Χαριτοδιπλωμένου, που ετοιμάζονται για χριστουγεννιάτικη παρτάρα στο Κύτταρο.

Ταξίδι 1ο: Παραμύθι στου Ψυρρή
Άνοιξε πριν από λίγες μόλις μέρες και σύντομα όλη η Αθήνα θα κάνει ουρές για ένα τραπεζάκι: Το Little Kook είναι ένα ζεστό, πανέμορφο café-τσαγερί στο τέρμα της οδού Πιττάκη – αυτής που έγινε γνωστή για τα πολύχρωμα φωτιστικά της (Καραϊσκάκη 17, Ψυρρή, τηλ: 2103214144) και απλώνει χριστουγεννιάτικη μαγεία σε δύο ορόφους, γεμάτους λαμπιόνια, δέντρα που κρέμονται από την οροφή, χαριτωμένα τραπεζάκια, και ατμόσφαιρα βγαλμένη από… την τραπεζαρία του Χόγκουαρτς ή την Χώρα των Θαυμάτων. Εδώ, απολαμβάνουμε υπέροχη ζεστή σοκολάτα, αρωματικό τσάι για να χωνέψουμε το χριστουγεννιάτικο τσιμπούσι, και γλυκά ή κέικ, το ένα πιο λαχαριστό από το άλλο. Απλώς χρειάζεται αρκετή υπομονή και αναμονή, μιας και το «μυστικό» αρχίζει να διαδίδεται με ταχείς ρυθμούς.



Ταξίδι 2ο: Η Δύναμη είναι με το μέρος μας
Επιτέλους, η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Πολέμου των Άστρων είναι εδώ, και σπεύδουμε να την απολαύσουμε στην μεγάλη οθόνη, μιας και αποτελεί την πιο θεαματική κινηματογραφική πρόταση αυτής της εβδομάδας, για φανατικούς του saga και μη. Ο J.J. Abrams μας ξαναταξιδεύει στην Γαλαξιακή Αυτοκρατορία, περίπου 30 χρόνια μετά την καταστροφή του δευτέρου Άστρου του Θανάτου. Παλιοί και καινούριοι ήρωες αλλά και villains αντιμάχονται για τον έλεγχο του γαλαξία, σε μια ταινία που ήδη έχει σπάσει τα ρεκόρ εισπράξεων στην Αμερική. Θα την δούμε στο Αθήναιον (Β. Σοφίας 124, Αμπελόκηποι) στις 17.20 και 22.40 (απλή προβολή) ή στις 20.00 (σε 3D). Τα εισιτήρια στοιχίζουν 8€ και οι 3D προβολές 10€.



Ταξίδι 3ο: Φύγαμε για τα ‘80s
Το Κύτταρο live stage υποδέχεται για άλλη μια χρονιά την τριάδα που γνωρίζει πολύ καλά πώς να μας κάνει να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε με τον απενοχοποιημένο, καλτ τρόπο της δεκαετίας του ’80. Η Πωλίνα, ο Κώστας Μπίγαλης και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος θα βρίσκονται αυτό το Σάββατο στη σκηνή του Κυττάρου (Ηπείρου 48) για να μας τραγουδήσουν για τρέλες στις Σεϋχέλλες, Μελισσούλες, ροζ μπικίνι, βραδινά μπανάκια, πους απς και ψηλές/κοντές/αδύνατες/χοντρές (όλες καλές). Η είσοδος στοιχίζει 10€ - το πάρτι ξεκινά στις 22.00.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v