Πέντε live με ελεύθερη είσοδο για τον Οκτώβριο

Κλασσική μουσική, gypsy jazz, hip hop και ροκ μπλέκονται… γλυκά μέσα από πέντε live για τον Οκτώβριο με δωρεάν είσοδο.
Πέντε live με ελεύθερη είσοδο για τον Οκτώβριο

Μουσική. Την αγαπάμε, μας ενώνει, μας ξεσηκώνει, θέλουμε να την απολαμβάνουμε με κάθε αφορμή. Τι γίνεται όμως όταν οι περισσότερες συναυλίες κοστίζουν και ενίοτε δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να τις ζήσουμε;


Επιλέγουμε δωρεάν συναυλίες που μας χαρίζουν ήχους και εικόνες, χωρίς ούτε ένα ευρώ. Όπως αυτές που θα δείτε – και θα ακούσετε – παρακάτω για τον Οκτώβριο.


6 χρόνια six d.o.g.s
Ο πολυχώρος της Αβραμιώτου κλείνει έξι χρόνια στο… κουρμπέτι της νυχτερινής μας διασκέδασης και το γιορτάζει αναλόγως με ένα διήμερο πάρτι στις 16 και 17 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα για το Σάββατο 17 Οκτωβρίου την live ψυχαγωγία μας αναλαμβάνουν μέσα από dj sets οι: Stereovoid Live, Bombing The Avenue Live, Runner vs Lostra, ClubKid vs Lex, Lemos vs Pan και Anestie Gomez vs Mr. Roussos.


Οι Laurent de Schepper Trio live στο Floral
Η παρέα της Isabel Fischer στο μπάσο, του Lars Oertel στα ντραμς, του Thomas Bär στο σαξόφωνο και του René Palffy στην κιθάρα, αψηφά τα καθιερωμένα είδη και σχήματα μουσικής και δημιουργεί easy listening ήχους, απλούς και ταυτόχρονα πρωτότυπους. Τους ήχους αυτούς θα απολαύσουμε από κοντά την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 22.00 στο Floral.


Αφιέρωμα στον Antonín Dvořák στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων σε μία συναυλία – αφιέρωμα στον Τσέχο συνθέτη Antonín Dvořák, το έργο του οποίου διακρίνεται για τον έντονο λυρισμό και τον ρυθμικό πλούτο που πηγάζουν από τις λαϊκές παραδόσεις της πατρίδας του, αλλά και άλλων χωρών. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 20.30 με διανομή δελτίων εισόδου, τα οποία μπορείτε να παραλάβετε από τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΝΔΑ καθημερινές από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.


Ρόδες United στο Saint George Bar
Συνεχίζοντας τη νέα σεζόν με δωρεάν συναυλίες, το μουσικό σχήμα του Νικήτα Κλιντ κατευθύνεται προς την πλατεία Καρύτση όπου στις 31 Οκτωβρίου θα δώσει ακόμα μια συναυλία με όλα τα αγαπημένα κομμάτια από την πολύχρονη δισκογραφία του. Ροκ, χιπ χοπ και… κλασσική μουσική μπλέκονται ξεσηκωτικά σε ένα live που θα ξεκινήσει στις 22.00 στο Saint George Bar.

6ο Djangofest της Αθήνας
Στις 16, 17, 18 Οκτωβρίου 2015 το djangofest, επιστρέφει στο Άλσος της Λαμπηδόνας στο Βύρωνα για μια ακόμα χρονιά, για να γεμίσει το χώρο με ήχους gypsy jazz από συγκροτήματα που άφησαν την προσωπική τους σφραγίδα στο είδος. Τρεις ημέρες λοιπόν γεμάτες τσιγγάνικη τζαζ από μπάντες όπως οι Αντώνης Πρίφτης Quartet, Diminuita “Le petit big band”, Djangotropia, Groovin' high (Πάτρα), Manouche Drome, Night and day (Πάτρα), SwingAzoo και άλλες. Παράλληλα, οι χορευτικές ομάδες των Athens Lindy pop, Athens Swing Cats και Rhythm Hoppers δίνουν στη βραδιά το επιπλέον κέφι, αλλά και ανοιχτά μαθήματα για όποιον ενδιαφέρεται.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v