Ricardo Villalobos: Minimal techno βραδιά στο Acro

Ο Χιλιανός μετρ της minimal techno Ricardo Villalobos εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με μια μοναδική εμφάνιση στο Acro στην Ιερά Οδό το Σάββατο 4 Οκτωβρίου.
Ricardo Villalobos: Minimal techno βραδιά στο Acro
Το Blend συνεχίζει τη νέα σεζόν που εγκαινιάστηκε με το υπερεπιτυχημένο M-nus Showcase Athens του Σεπτεμβρίου μ’ έναν καλλιτέχνη που συνεχίζει να γράφει ιστορία στα δρώμενα της techno σκηνής.

Ο Ricardo Villalobos, ο ηγέτης του minimal techno και microhouse ήχου, ένα από τα πιο ασυμβίβαστα πνεύματα της ηλεκτρονικής μουσικής, έρχεται στην Αθήνα για ένα special set στον χώρο του Acro στην Ιερά Οδό.

Γεννημένος στην Χιλή και μεγαλωμένος στη Γερμανία, ο Villalobos συνδυάζει δύο σπουδαίες μουσικές κουλτούρες, οι οποίες αποτυπώνονται στην πρωτοποριακή μελωδία του. Το 2008 και το 2010 τερμάτισε πρώτος στην περίφημη λίστα του Resident Advisor με τους 100 Kαλύτερους DJs, διάκριση που επιβεβαιώνει όσους τον θεωρούν τον πιο αυθεντικό και αφοσιωμένο στις αξίες της underground techno καλλιτέχνη.

Δεύτερη headliner της βραδιάς, η Ελβετίδα Sonja Moonear. H «ψυχή» του Ruta5 Label με το έντονο μουσικό background, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να ξεπεράσει τα σύνορα της πατρίδας της, εξασφαλίζοντας συνεργασίες στα διεθνή decks με μεγαθήρια της underground σκηνής, όπως ο Luciano αλλά και ο Ricardo Villalobos. Μάλιστα μαζί με τον τελευταίο έστησαν ένα από τα πιο καυτά events στο Cavo Paradiso τον περασμένο Ιούλιο.

Τη βραδιά συμπληρώνουν οι Residents του Blend, Mikee και Manolaco.

Προπώληση Εισιτηρίων:
Early Bird Regular: 22 euro (Main stage)
Early Bird VIP Balcony: 30 euro (Upstair stage )

Σημεία Προπώλησης: Καταστήματα Public (σ' όλη την Ελλάδα)
Online : Viva : www.viva.gr/tickets/music/ricardo-villalobos-blend/  
RA (Resident Advisor) : http://www.residentadvisor.net/event.aspx?629589  

Για κρατήσεις τραπεζιών και πληροφορίες:
- Τηλ.: 6938527901, 2112215122, 6981931626
- [email protected], [email protected]
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v