Blend Techniques Festival: Dance οργασμός στο Γκάζι

Δύο από τους πλέον δημοφιλείς Djs παγκοσμίως, ο Richie Hawtin και ο Dufbire, επισκέπτονται το Gazi Music Hall στις 13 Σεπτεμβρίου στο πρώτο dance gathering της σεζόν.
Blend Techniques Festival: Dance οργασμός στο Γκάζι
Τους είχαμε δει πριν από μερικά χρόνια σε ένα άνευ προηγουμένου Back to back Dj set στο επετειακό Exit Festival της Σερβίας και μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Richie Hawtin και ο Dubfire, δύο ηγετικά μέλη της παγκόσμιας dance σκηνής, δεν κάνουν εκπτώσεις στη μουσική τους και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να προσφέρουν στο κοινό υψηλής ποιότητας εμφανίσεις.

Μια από αυτές θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο τέταρτο κατά σειρά Blend Techniques Festival, το οποίο στις 13 Σεπτεμβρίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Gazi Music Hall φιλοξενεί τους δύο αυτούς superstars Dj’s, παρέα με τα υπόλοιπα αστέρια του techno label M_nus.

Richie Hawtin b2b Dubfire στο Space στην Ibiza:



Στο δωδεκάωρο υπερθέαμα ήχου, εικόνας και visual effects του προσεχούς Σαββάτου λοιπόν, θα δούμε πέρα από τους δύο Djs τον αμερικανό σταρ των Plus8 Events, Gaiser, τον Ιρλανδό Matador και τον Ιταλό Dj και παραγωγό Fabio Florido.

Toυς καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν οι residents του Blend, Mikee και Manolaco.

Λίγα λόγια για το Blend Techniques Festival
Πρόκειται για μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία που υπακούει απόλυτα στα standards των σπουδαιότερων φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής ανά τον κόσμο. Εξέχοντα μέλη της παγκόσμιας σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους για χάρη του ελληνικού κοινού, πάντα με τη σφραγίδα της πρωτοπόρου ομάδας του Blend, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής τα τελευταία δέκα χρόνια. Το 1ο Blend Techniques 01 έλαβε χώρα στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 με guests τους Richie Hawtin, Barem και Matador. Η συνέχεια έγινε με το Blend Techniques 02 στις 21 Σεπτεμβρίου 2013, ένα 12ωρο πάρτι με καλεσμένους τους Sven Vath, Luciano και tINI, το οποίο στέφθηκε με την απόλυτη επιτυχία. Η 3η sold-out διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις 12 Απριλίου 2014 με headliners τους Marco Carola, Loco Dice και Guti.

Info:
Προπώληση εισιτηρίων
*Regular: 30 ευρώ (Main stage)
*VIP: 40 ευρώ (Upstairs stage) – Περιορισμένα εισιτήρια έως 31 Αυγούστου
*VIP Βalcony: 50 ευρώ (Upstairs stage ) – Περιορισμένα εισιτήρια από 1η Αυγούστου έως 13 Σεπτεμβρίου

Την ημέρα του event τα Regular Tickets θα είναι διαθέσιμα στην είσοδο του Gazi Music Hall στην τιμή των 37 ευρώ.

Σημεία προπώλησης:
* Όλα τα καταστήματα Public
Online: RA (Resident Advisor): http://www.residentadvisor.net/event.aspx?605705     
www.viva.gr : www.viva.gr/tickets/music/blend-techniques-4/  

Για κρατήσεις τραπεζιών επικοινωνήστε στα τηλ: 6938527901, 2112215122, 6981931626
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v