Amine Edge & Dance: Deep House βραδιά στο Bolivar

Το δίδυμο των Anime Edge & Dance επισκέπτεται το Bolivar για μία deep house, funk και hip hop βραδιά την Παρασκευή 1η Αυγούστου.
Amine Edge & Dance: Deep House βραδιά στο Bolivar
Το Bolivar συνεχίζει να μας συντροφεύει τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες με τα πιο "hot" ονόματα της dance σκηνής. Σειρά για αυτήν την Παρασκευή 1η Αυγούστου παίρνουν οι Amine Edge & Dance, οι οποίοι σημειωτέον επισκέπτονται για πρώτη φορά την χώρα μας.

Το δίδυμο Amine Edge και Dance βρίσκεται στα ύψη της δημοτικότητάς του παγκοσμίως. Συμβολικές μορφές της "Gangsta House" - συνδυασμός house ανάμεσα σε βαθιά funk μπάσα και φωνητικά Hip Hop- δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα από deep house σε κάθε τους live εμφάνιση.

Ξεκινώντας από την Γαλλία, ο Amine Edge κατάφερε να κερδίσει την υποστήριξη πολλών μεγάλων ονομάτων όπως Solomun, Laurent Gernier, Carl Cox και μαζί με τον φίλο του Dance έφτιαξαν το νέο όραμα της House μουσικής και έναν μεγάλο αριθμό από πρωτότυπα remixes και επιτυχίες.

Στον μακρύ κατάλογο της dance μουσικής οι Amine Edge & Dance έχουν δημιουργήσει το δικό τους μοναδικό ήχο, με κομμάτια όπως το «Halfway Crooks» και το πολύ γνωστό remix «Everyday».

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος / Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι - Λεωφορεία παραλιακής 2η Καλαμακίου
Πληροφορίες: 697 0367 684 / Facebook: Bolivar Beach Bar / www.bolivarbeachbar.com  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v