Πάρτι Σαββάτου: Έχει Πανσέληνο απόψε…

Πέντε πάρτι στις παραλίες και τις ταράτσες της πόλης μας περιμένουν να γιορτάσουμε την Πανσέληνο του Ιουλίου, με techno, dance, dubstep αλλά και reggae και R’n’B ήχους.
Πάρτι Σαββάτου: Έχει Πανσέληνο απόψε…
Η Πανσέληνος του Ιουλίου είναι εδώ και βρίσκει τα μπαρ της πόλης, παραθαλάσσια και μη, σε μεγάλα κέφια. Το… μενού γι’ αυτό το Σάββατο περιλαμβάνει ξένους προσκεκλημένους DJs, ένα beach party – υπερπαραγωγή, techno, house αλλά και reggae πάρτι σε ταράτσες και παραλίες. Όρεξη να ‘χετε να διαλέγετε…

July Full Moon Party στην ταράτσα του Bios

«Το φεγγάρι θα ανατείλει πάνω από την ταράτσα του Μπάιος για να το απολαύσουμε από τις σεζλόνγκ μας, με παγωμένα ποτά και την ιδανική μουσική για να συμπληρώνει την ατμόσφαιρα μιας ξεχωριστής νύχτας» λένε τα παιδιά του Bios, που στήνουν αυτό το Σάββατο το δεύτερο καλοκαιρινό πάρτι κάτω από το φεγγαρόφωτο. Αναζητήστε τα κιάλια – τηλεσκόπιο της ταράτσας, μία μοναδική ευκαιρία για να δείτε το φεγγάρι ή την Ακρόπολη από πολύ κοντά αλλά και για να χαζέψετε την κίνηση στην Πειραιώς. Και σημειώστε, επίσης, ότι μέχρι την δύση του ηλίου και την ανατολή του φεγγαριού (από τις 19.00 ως τις 21.30, δηλαδή) όλα τα ποτά σερβίρονται σε τιμές happy hour. Πέραν αυτών, το απλό ποτό κοστίζει 7€.

Kreon, Vadim Svoboda Live και Valentino Kanzyani στο Maze Open Air Club

Ένα μεγάλο dance/techno πάρτι, με… πολυεθνικό line up, διοργανώνει η Revolt στο Maze του Βοτανικού. Ο διεθνούς φήμης έλληνας παραγωγός/DJ Kreon, ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα της γαλλικής ηλεκτρονικής σκηνής, ο Vadim Svoboda και, τέλος, ο ιδρυτής της σλοβένικης techno Valentino Kanzyani, αναλαμβάνουν τα decks σε ένα από τα πολυαναμενόμενα event του καλοκαιριού. Τα εισιτήρια κοστίζουν 8€ στην προπώληση και 10€ στο ταμείο έως τη 1.30 (ή 12€ από τη 1.30 και μετά). Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.00. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ultimate Beach Party στο Diver’s Club

Ένα… γιγαντιαίων διαστάσεων beach party υπόσχεται το δημοφιλέστατο Diver’s Club στο Ζούμπερι για αυτή την Πανσέληνο του Ιουλίου. Τα decks αναλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ονόματα όπως αυτά των Dj the Boy, Consoul Trainin, HouseTwins και ALceen για back to back DJ sets που θα περιλαμβάνουν από deep house και dubstep μέχρι hiphop και R’n’B και θα κρατήσουν μέχρι να ξημερώσει. Πέντε ολόκληρα μπαρ αναλαμβάνουν να μας δροσίζουν, ενώ special effects, neon lights show και πυροτεχνήματα συμπληρώνουν ένα event υπερπαραγωγή. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00, και η είσοδος κοστίζει 10€ με ένα ποτό ή δύο μπύρες. Περισσότερα εδώ.

Concrete Jungle Party στο Χυτήριο

Δύο stages, ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό, πλημμυρίζουν με μουσικές το Χυτήριο της Ιεράς Οδού. Το line up περιλαμβάνει τους Anna Mystic, Raggaprincess, Blue Hill, Fleck, Bass Delight και Junior SP., μεταξύ άλλων, πράγμα που σημαίνει ότι θα χορέψουμε σε jungle, roots, reggae και dub ρυθμούς. Το πάρτι ξεκινά στις 20.30 και η είσοδος κοστίζει 7€ (εν συνεχεία, η μπύρα κοστίζει 2,5€ και το ποτό 5€). Περισσότερα εδώ.

Gel Abril στο Terraza Club

Ο ισραηλινός dj / producer και μέλος του Be as One Imprint του Shlomi Aber, επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Playground, στον μαγικό χώρο του Terraza club - Athens. Ευρύτερα γνωστός ως παραγωγός και remixer σε τεράστια labels του εξωτερικού όπως ovum, get physical, be as one, defected, ο Gel Abril υπόσχεται το απόλυτο tech house/ techno set. Μαζί του το δίδυμο Viton & Mattik. Οι πόρτες ανοίγουν τα Μεσάνυχτα και η είσοδος είναι ελεύθερη. Η φιάλη ποτού κοστίζει 80€, ενώ το απλό ποτό 8€. Περισσότερα εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v