Η trash έξοδος του Σαββάτου: ‘90s και συμπάθεια!

Αγορές χειροποίητων προϊόντων, φαγοπότι στο μαγαζάκι του Μπακαλόγατου και χορό με ‘90s trash επιτυχίες έχει το απολαυστικό μας πρόγραμμα αυτό το Σάββατο.
Η trash έξοδος του Σαββάτου: ‘90s και συμπάθεια!
Αυτό το Σάββατο, στηρίζουμε έλληνες δημιουργούς χειροποίητων προϊόντων στο bazaar του κέντρου που έγινε θεσμός, δοκιμάζουμε πεντανόστιμη κουζίνα στο Μεταξουργείο και καταλήγουμε στο Γκάζι, για να θυμηθούμε τα ανέμελα ‘90s, σε ένα trash party που θα μας γυρίσει σε παλιές, πιο ωραίες, πιο αθώες εποχές.

Τα Χειροποίητα της Κολοκοτρώνη
Το bazaar που έγινε εμπορικός θεσμός και συγκέντρωσε δεκάδες έλληνες δημιουργούς χειροποίητων προϊόντων στην «αγκαλιά» του επιστρέφει από αυτό το Σάββατο στην καρδιά της πόλης. Στην οδό Κολοκοτρώνη, είκοσι έλληνες δημιουργοί παρουσιάζουν τις πρωτότυπες εμπνεύσεις τους: Δώρα, κοσμήματα από παράξενα υλικά, φυτικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας, σαπούνια, πλεκτά όπως κασκόλ και σκούφοι, τσάντες, διακοσμητικά και άλλα χρήσιμα μικροαντικείμενα μας περιμένουν από τις 10.00 ως τις 22.00 του Σαββάτου στο 47 της Κολοκοτρώνη (3ος όροφος) και η σαββατιάτικη βόλτα μας ξεκινά από εκεί. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οικονομικό φαγοπότι στου… Μπακαλόγατου

Ως γνωστόν, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, γι’ αυτό προτού περάσουμε στον σαββατιάτικο χορό, φροντίζουμε πρώτα να χορτάσουμε. Και το κάνουμε με τον πιο νόστιμο, παραδοσιακό και οικονομικό τρόπο στον «Ακροβάτη» του Μεταξουργείου (Ψαρρών 26 και Μαιζώνος), ο οποίος στεγάζεται στο υπέροχο νεοκλασικό όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του γνωστού Μπακαλόγατου με τον Κώστα Χατζηχρήστο. Για μια πρώτη γευστική γνωριμία, σας προτείνουμε να «επενδύσετε» στην χορταστική ποικιλία δύο ατόμων που περιλαμβάνει μεζεδάκια όπως φέτα με μέλι και σουσάμι και μαρμελάδα ντομάτας, καναπεδάκια με ψητά λαχανικά και ταλαγάνι, εξαιρετικό λουκάνικο από την Καρδίτσα, ντολμαδάκια με κους κους αντί για το συνηθισμένο ρύζι και σύγκλινο Μάνης με μαρμελάδα πορτοκάλι. Η ποικιλία στοιχίζει μόλις 12€ - αλλά φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και από τα υπόλοιπα μεζεδάκια του μενού, χωρίς ο λογαριασμός να ξεπεράσει τα 10-15€ κατ’ άτομο.

Ώρα για… trash party

Η ομάδα των Trashformers φιλοδοξεί να μας τηλεμεταφέρει στα «αμαρτωλά» ‘90s, στο σαββατιάτικο πάρτι που ετοιμάζουν, το οποίο όπως πάντα θα περιλαμβάνει παλιές αγαπημένες ποπ επιτυχίες από Backstreet Boys και Spice Girls μέχρι τηλεοπτικές μουσικές και προβολές από την χρυσή περιόδο της tv. Είναι, όπως το περιγράφουν οι ίδιοι στο σχετικό τους event, «το πάρτι που βγαίνεις έξω, πίνεις, τρως junkίλα στον γυρισμό, ξυπνάς την επόμενη μέρα και είσαι πιό αδύνατος επειδή έχασες θερμίδες απο τον χορό». Και φυσικά, όπως μας έχουν συνηθίσει φέτος, οι Trashformers θα έχουν και έναν καλεσμένο καλλιτέχνη για να τραγουδήσει live κομμάτια… της νιότης μας – στα προηγούμενα πάρτι προηγήθηκαν η Μαντώ και η Έφη Σαρρή. Η είσοδος είναι 9,99€ με μπύρα ή κρασί και το πάρτι ξεκινά στις 23.30 στο KooKoo (Ιάκχου 17).  


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v