Ρακομελάδικα: 11 μέρη για να… μελώσετε
Η ρακή σιγοβράζει μαζί με ευωδιαστό μέλι και κανέλα, κι εμείς έχουμε πιάσει θέση σε έντεκα αθηναϊκά στέκια που την έχουν μετατρέψει σε ιεροτελεστία, και περιμένουμε να πιούμε στην υγειά της Κρήτης και του ελληνικού μεζέ.


*
*


*
Μοντέρνο σε διακόσμηση και αισθητική, αλλά παραδοσιακό στους μεζέδες, το «πιώμα» και την μουσική, το στέκι της Μπιέλας στον Βοτανικό άνοιξε τις πόρτες του τον περασμένο μήνα και μάς προσκαλεί στο όμορφο δρομάκι για ρακόμελα και ελληνικό τσιμπολόγημα, από πιάτα που ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια σου, καθώς η κουζίνα είναι προσαρμοσμένη και ανοιχτή, μέσα στην κυρίως σάλα. Προετοιμαστείτε για έκτακτες live βραδιές, ενώ έχετε υπόψη πως η Μπιέλα… βαράει μέχρι αργά από Τρίτη ως Σάββατο, ενώ τις Κυριακές και τις Δευτέρες ξεκουράζεται και μένει ανοιχτή περίπου μέχρι τις 19.00. 

