ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

Ξανά Βγαίνουμε Αθήνα: Κάθε Τρίτη με προσφορές στο κέντρο

Γευστικά μενού με 10€, ποτά με 5€, μπουκάλια κρασιού με 12€ και καφές με 2€. Κάθε Τρίτη, από σήμερα μέχρι τον Δεκέμβριο, το κέντρο της Αθήνας ξαναζωντανεύει, με εκπληκτικές τιμές σε δεκάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Ξανά Βγαίνουμε Αθήνα: Κάθε Τρίτη με προσφορές στο κέντρο

Μετά από μερικούς μήνες καλοκαιρινής σιωπής, το πρόγραμμα Βγαίνουμε Αθήνα επανέρχεται δυναμικά κάθε Τρίτη, με περισσότερες προσφορές, περισσότερες επιχειρήσεις και περισσότερες προτάσεις για τις φθινοπωρινές μας εξόδους.

Στο πλαίσιο της δράσης, τα καταστήματα που θα συνεργαστούν θα διαθέτουν μενού με 10€ για όσους επιλέξουν έξοδο για φαγητό, φιάλη κρασιού με 12€ –πρωτοβουλία που τον χειμώνα «έπιασε» και στην Θεσσαλονίκη– ενώ τα café θα χρεώνουν τον καφέ 2€ και το ποτό στα bars θα κοστίζει 5€.

«Μέσα σε αυτήν την ειδικά σχεδιασμένη δράση του, ο Δήμος Αθηναίων επιδιώκει να τονώσει τον κλάδο της εστίασης και να ζωντανέψει ξανά το κέντρο της πόλης, μένοντας πιστός στους βασικούς στόχους της διοργάνωσης» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα ξεκινά σήμερα, Τρίτη 2 Οκτωβρίου, και θα διαρκέσει έως τις 18 Δεκεμβρίου. Η λίστα των συνεργαζόμενων καταστημάτων μεγαλώνει διαρκώς (οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά εδώ) και περιλαμβάνει μέχρι στιγμής εστιατόρια όπως τα Altamira, Friday’s, Γιάντες, Αθήρι και Hard Rock Café, αλλά και μπαράκια όπως το Key, το Camp, το Luxus και το Playhouse.

Δείτε εδώ στον χάρτη όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, και μην ξεχάσετε να κάνετε bookmark τη σελίδα, γιατί η λίστα ανανεώνεται διαρκώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1826 - Ο Γεώργιος Σαχτούρης και ο Κωνσταντίνος Κανάρης νικούν τον Τουρκικό Στόλο κοντά στη Σάμο.
    1906 - Καταστροφές ελληνικών ιδρυμάτων, εκκλησιών και σχολείων της Φιλιππουπόλεως από τους Βουλγάρους. Με τις μεθόδους αυτές εξοντώνεται ο Ελληνισμός της Αν. Ρωμυλίας.
    1907 - Ελληνικό ανταρτικό σώμα περικυκλώνεται από τουρκικό τμήμα στην περιοχή Γέρμας Καστοριάς και εξοντώνεται, συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγού του, Ανθλγού Τσοτάκου Νικ. (Γέρμα).
    1945 - Αρχίζει να λειτουργεί το «Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας», που ιδρύθηκε με τη ΣΠ 54, με πρώτο διευθυντή τον Ηρ. Πετμεζά.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2