Έξοδος Σαββατοκύριακου: Φεστιβάλ, χορός και… low budget γευσιγνωσία

To Rockwave Festival κυριαρχεί στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμείς δεν έχουμε ετοιμάσει εναλλακτικές. Μεγάλοι Dj’s, γνώριμα Freakshows και δελεαστικές gourmet προτάσεις δεν μας αφήνουν σε καμία περίπτωση αδιάφορους...
Έξοδος Σαββατοκύριακου: Φεστιβάλ, χορός και… low budget γευσιγνωσία
Φεστιβάλ, χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά και low budget γεύματα σε «αστεράτα» εστιατόρια προτείνουμε για αυτό το Σαββατοκύριακο. Ροκάρισμα στη Μαλακάσα, χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στη Παραλιακή και στην Πειραιώς ή χορταστικά μενού από 22 μόλις ευρώ; Η επιλογή δική σας.

* Πιστό και φέτος στο ραντεβού του με το μουσικόφιλο κοινό, το Rockwave Festival επιστρέφει στη Μαλακάσα με «δυνατά» ονόματα και σαφή διάθεση για μείωση της τιμής των εισιτηρίων. Έτσι, την 1η Ιουλίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μεταξύ άλλων τους Editors, τους Stranglers, τον Παύλο Παυλίδη με τους Β Movies και τον Βασσιλικό (Είσοδος 28€), το Σάββατο 2η Ιουλίου τον Γιάννη Αγγελάκα, τον Ψαραντώνη, τον Ψαρογιώργη και πολλούς ακόμα εγχώριους καλλιτέχνες (Είσοδος 15€), ενώ την Κυριακή 3η Ιουλίου το φεστιβάλ φτάνει στο αποκορύφωμά του με τους εκκωφαντικούς The Prodigy, τους Monster Magnet, τους Kyuss Lives!, τους Gogol Bordello, τον Marky Ramone και τους Flogging Molly (Εισιτήριο 35€). Το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει 65€ και συμπεριλαμβάνει camping. Εισιτήρια μπορείτε να βγάλετε στο Ticket House.

* Δύο μεγάλα ονόματα της διεθνούς dance σκηνής θα κάνουν την εμφάνισή τους την 1η και 2η Ιουλίου στην Αθήνα. Ο λόγος για τον Dubfire (1/07) και τον David Guetta (2/07), οι οποίοι θα εμφανιστούν αντίστοιχα στο Animal Club (Πλαζ Αγίου Κοσμά, Ελληνικό -2η στάση Τραμ Αγ. Κοσμά, είσοδος 15€ με ένα ποτό) και στο Villa Mercedes (Ανδρονίκου & Τζαφέρη 11, Ρουφ, είσοδος 20€ με ποτό). Ο Dubfire με το σκοτεινό techno του, από το 2009 και για τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια ακολουθεί ανοδική πορεία με αξιοσημείωτες παραγωγές και remixes που προσγειώθηκαν στην κορυφή των charts και set lists ανά τον κόσμο. Ο David Guetta από την άλλη πλευρά, με πιο εμπορικό προφίλ, έρχεται στην Αθήνα στα πλαίσια του promo tour για το νέο του album «Nothing but the beat». Μαζί του στα decks θα είναι o Vassili TsiliChristos.

* Οι γκροτέσκοι λονδρέζοι Tiger Lillies επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος (Θέατρο Badminton, 1-2/7) επαναλαμβάνοντας την άκρως επιτυχημένη συνταγή του Freakshow. Σήκουελ του γνωστού και αγαπημένου «Tiger Lillies Circus», το «Tiger Lillies Freakshow» ασχολείται με τον κόσμο των δύσμορφων ανθρώπινων πλασμάτων που σε άλλες εποχές αποτελούσαν πραγματικό θεαματικό αντικείμενο. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 25€ (Γ ζώνη) και φτάνουν μέχρι και τα 35€ (Α ζώνη). Παραγγείλετε τα online εδώ.

* Η φτώχια θέλει καλοπέραση και καλό… φαγητό. Πολλά gourmet εστιατόρια ξενοδοχείων έριξαν τις τιμές τους διαμορφώνοντας ειδικά οικονομικά μενού για τους πελάτες. Ενδεικτικά, στο «Βυζαντινό» (Βασιλίσσης Σοφίας 46, τηλ: 210 7281400) του Hilton θα απολαύσετε νέο ειδικό steak menu με 22€ το άτομο, ενώ στο La Veranda ( Λ. Συγγρού 385, τηλ: 210 9471000) θα γευτείτε χορταστικές μερίδες ελληνικής κουζίνας με πανοραμική θέα στη θάλασσα με μόλις 23€ μείον από το μηναίο σας budget. Δείτε αναλυτικά όλες τις gourmet προσφορές των εστιατορίων εδώ.

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v