Μελίνα Κανά και Γιώργος Καζαντζής: Λυρικό ντουέτο στην Αυλαία

Συναυλίες εφ' όλης της ύλης ετοιμάζουν η Μελίνα Κανά και ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής, για τις Δευτέρες του Απριλίου στην Αυλαία, με τραγούδια αγαπημένα, από την συνεργασία τους, αλλά και το προσωπικό ρεπερτόριο του καθενός.
Μελίνα Κανά και Γιώργος Καζαντζής: Λυρικό ντουέτο στην Αυλαία
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η συνεργασία της Μελίνας Κανά με τον συνθέτη Γιώργο Καζαντζή αποτελεί ορόσημο στις νυχτερινές μουσικές βόλτες. Ο θεσσαλονικιός συνθέτης είναι υπεύθυνος για μερικά από τα πιο λυρικά τραγούδια που έχουν γραφτεί. Οι συνεργασίες του, δε, με καταξιωμένους ερμηνευτές μας έχουν παραδώσει διαμάντια.

Η Κανά και ο Καζαντζής γνωρίστηκαν το 1985 και συναντήθηκαν επισήμως δισκογραφικά στον τελευταίο δίσκο του συνθέτη «Ίσαλος Γραμμή» με το ομώνυμο εξαιρετικό τραγούδι σε στίχους Γιάννη Μελισσίδη. Αποφάσισαν να μεταφέρουν αυτό το κλίμα και επί σκηνής μαζί με τους Φωτεινή Βελεσιώτου και Μιχάλη Παπαζήση.

Παραστάσεις εφ' όλης της ύλης θα δώσουν, στη μουσική σκηνή Αυλαία τις τρεις πρώτες Δευτέρες του Απριλίου (4, 11 και 18). Τις βραδιές αυτές, θ’ ακουστούν όλα τα γνωστά τραγούδια του συνθέτη (Μέλισσες, Ήτανε αέρας, Ίσαλος γραμμή, Φωτιά κι αλμύρα, Σαν καταιγίδα, Χειμωνανθός, Σεντόνια δίχτυα, Το πέταγμά σου, κ.ά.) καθώς και τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Μελίνας Κανά (Τυφλές Ελπίδες, Τα Μεταξωτά, Αερικό, Φεϊρούζ κ.ά.).

Παίζουν οι μουσικοί:
Θάνος Καζαντζής: Τύμπανα, κρουστά
Δημήτρης Γουμπερίτσης: Μπάσο
Γιώργος Καζαντζής: Πιάνο
Αναστασία Ζαχαριάδου: Κανονάκι, άλτο φλάουτο
Κυριάκος Γκουβέντας: Βιολί

Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί / μπίρα)
Αυλαία, Αγ. Όρους 15 (και Κωνσταντινουπόλεως 115), Βοτανικός, Μετρό Κεραμεικός Τηλ. 2103474074

Επιμέλεια: Φιλουμένα Ζλατάνου
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v