11 (+1) πάρτι για να σας βρει το 2011

Πολλά open bars, λίγες εκπλήξεις, ένα πάρτι υπερπαραγωγή, έναν 24ωρο μαραθώνιο κι ένα fetish show. Η πρωτοχρονιάτικη Αθήνα τα έχει όλα και –επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια– συμφέρει.
11 (+1) πάρτι για να σας βρει το 2011
της Ηρώς Κουνάδη 

Open bar σε πάρτι υπερπαραγωγή, 40 ευρώ. Τραπέζι στο καλύτερο club της πόλης, με σαμπάνιες και ποτά, 50 ευρώ. Live gigs, DJ sets και κερασμένο gluhwein στο αγαπημένο στέκι των hipsters, δωρεάν. Δωμάτιο στα πιο hip ξενοδοχεία, για να μην οδηγήσετε μετά το πάρτι, 60 ευρώ. Η διαφορά των τιμών σε σχέση με πέρυσι (φρεσκάρετε τη μνήμη σας εδώ) μιλά από μόνη της. Δε θα σας χαλάσουμε τη διάθεση, μέρες που είναι, με συμπεράσματα και αναλύσεις για το πώς μας προέκυψε η διαφορά αυτή. Θα σας αφήσουμε στην ησυχία σας, να διαλέξετε πού θα σας βρει να χορεύετε η πρώτη ανατολή του 2011.

CLR Night @Blend Club
Αριστοφάνους 11, Ψυρρή, τηλ.: 211 2215122
Ίσως το πιο hot techno πρωτοχρονιάτικο πάρτι της πόλης, φέρνει στα decks του Blend τους Chris Liebing, Brian Sanhaji (live), Tommy Four Seven και Mikee και υπόσχεται ότι ο νέος χρόνος θα βρει τους fans της ηλεκτρονικής μουσικής να χορεύουν. Το πάρτι ξεκινά ακριβώς την στιγμή που θα αλλάξει ο χρόνος. Η είσοδος πριν τις 2.00 κοστίζει 30 ευρώ με ποτό, μετά τις 2.00 ανεβαίνει στα 35€, επίσης με ποτό. Το τραπέζι των οκτώ ατόμων ανέρχεται στα 320€, ή 350€ για τη VIP area. Κρατήσεις στα τηλέφωνα 6983903718, 6934335522 και 211 2215122.

Playboy NYE Party @Παλαιό Ελαιουργείο
Πειραιώς 9, Μοσχάτο
Ναι, «Παλαιό Ελαιουργείο» γράφει η προηγούμενη γραμμή, και όχι, δεν είναι κάποιο club που σας έχει διαφύγει τους τελευταίους μήνες. Είναι ο χώρος του παλαιού ελαιουργείου της Πειραιώς, στον οποίο έχει στηθεί αποκλειστικά για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένα υπερ-club 1.500 τετραγωνικών μέτρων με δύο stages, που θα φιλοξενήσει το πιο hot πάρτι της πόλης. Το πρώτο stage θα αναλάβει η ομάδα των Magna με RnB και mainstream ρυθμούς, ενώ από τα decks του δεύτερου stage θα παρελάσουν ονόματα όπως αυτά των Cj Jeff, Viton, DimPap και No Rabbitz. Φυσικά δεν θα λείπουν τα Playboy Bunnies και οι σέξι χορεύτριες. Η είσοδος κοστίζει 40€ αν προ-αγοράσετε τα εισιτήρια σας, ή 50€ στην είσοδο, με open bar και στις δύο περιπτώσεις. Το after hours εισιτήριο, μετά τις 7.00 το πρωί, διαμορφώνεται στα 25€, πάντα με open bar, ενώ το τραπέζι για 12 άτομα ξεκινά από 600 ευρώ. Κρατήσεις στο τηλέφωνο 6908930490.

Dazzle NYE Afterhour @Skullbar
Ιπποκρατους & Λ.Κατσωνη 11, Εξάρχεια
Όταν λένε “afterhour” το εννοούν. Το θρυλικό –σε ό,τι αφορά την ηλεκτρονική σκηνή της Αθήνας– δίδυμο των Leon Segka και Mikele σας περιμένει, πολύ μετά τα ρεβεγιόν, τα λουκούλεια γέυματα, τις σαμπάνιες και το μποτιλιάρισμα στους δρόμους, για να σας δείξει… το δρόμο για το dancefloor. Το πάρτι ξεκινά στις 5.00 το πρωί, κι η είσοδος κοστίζει 8 ευρώ. Αντέχετε;

New Years Eve Party @7 Sins 
Θεμιστοκλέους και Γαμβέττα 5, Πλατεία Κάνιγγος, τηλ.: 6993103044
Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το Seven Sins: fetish dance shows από τις Zirconia Starfighter και Alexia, και electro, ebm, darkwave και electrogoth από τους Antonis S (aka KernelPanic) και George P. Το πάρτι ξεκινά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, κι η είσοδος κοστίζει 8 ευρώ με μπύρα.

New Years Psytrance Eve @ Κτίριο 56, Ελληνικός Κόσμος
Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ.: 212 2540000
Laughing Buddha, Dick Trevor, Tristan, Fearsome Engine και U-Recken είναι μερικά από τα ονόματα που συναποτελούν το εντυπωσιακό line up του psytrance πρωτοχρονιάτικου πάρτι που θα φιλοξενήσει ο Ελληνικός Κόσμος. Τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ, και προπωλούνται από τα Village Cinemas και online στο Ticketservices.gr.

Red Night Party @Athens Hilton Ballroom
Τηλ. κρατήσεων: 210 7281351
Ο Βασίλης Τσιληχρήστος κι ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος, πιστοί στο πρωτοχρονιάτικο ραντεβού τους στα decks του Ballroom υπόσχονται επτά ολόκληρες ώρες back to back DJ sets, πλαισιωμένων από champagne bar, special fx show, πυροτεχνήματα, sensual red dancers, και βέβαια signature red cocktails. Το πάρτι ξεκινά τα Μεσάνυχτα. Η είσοδος κοστίζει 20€ το άτομο, το απλό ποτό 12€ και το special 15€. Οι τιμές στα τραπέζια ξεκινούν από 200€ για έξι άτομα, με ένα μπουκάλι σαμπάνια Veuve Cliquot. Για να το κάνετε ακόμη πιο grande, το δωμάτιο στο Hilton ειδικά για εκείνη τη βραδιά (με check-in μετά τα Μεσάνυχτα και check-out στις 18.00 ανήμερα την Πρωτοχρονιά) κοστίζει 99 ευρώ.

New Year's Eve Marathon Extravaganza @Six D.O.G.S.
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, τηλ.: 210 3210510
Το έχουμε ξαναπεί, αλλά υπενθυμίζουμε: “on the house” μαραθώνιος που περιλαμβάνει τα πάντα –από last minute shopping market και live gigs στον κήπο μέχρι κερασμένη βασιλόπιτα, ζεστό κρασί και DJ’s superstars– στο 6 D.O.G.S. της Αβραμιώτου, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Από τις 10 το πρωί της Παρασκευής μέχρι… το πρωί του Σαββάτου, οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Δείτε όλα τα events αναλυτικά στη δεξιά στήλη, Σχετικά Documents, και σημειώστε ότι από τη 1.00 και μετά ξεκινούν τα δύο πάρτι στο gig space και το Bar, τα οποία υπογράφουν μουσικά συνήθεις ύποπτοι DJs του Six D.O.G.S., όπως οι Mr. Statik, Stam, Θοδωρής Κανελόπουλος, Bodj vs Lee Burton, και ο… επίτιμος καλεσμένος εκ Βερολίνου, Nicolas Lutz. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ τα ποτά κοστίζουν ό,τι και καθημερινά: 7 ευρώ.

New Year’s Eve @Dream City
Ιερά Οδός 30-32, Γκάζι, τηλ. κρατήσεων: 6955 680485
Ένα special χορευτικό show με κοστούμια ετοίμασε ειδικά για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το hot club που φέρει την υπογραφή του Μανώλη Παντελιδάκη. Το εστιατόριο θα λειτουργεί κανονικά, με το a la carte μενού, χωρίς έξτρα προτάσεις ή τιμολογήσεις, ενώ στον χώρο του club οι τιμές έχουν ως εξής: 500 ευρώ για δέκα άτομα σε τραπέζι με δύο φιάλες ποτού και μία σαμπάνια, και 400 ευρώ για δέκα άτομα σε πάσο, επίσης με δύο μπουκάλια και σαμπάνια.

Klik Records & Best Radio NYE Party @Αίγλη Ζαππείου
Κήπος Ζαππείου, τηλ.: 6977454149
G-Pal, Αδριανός Παπαδέας, Νίκος Διαμαντόπουλος και Γιώργος Κυριάκου αναλαμβάνουν τα decks του… Best party in town, που φιλοξενείται στην ατμοσφαιρικά στολισμένα Αίγλη και φέρει την υπογραφή της Klik Records. Οι πόρτες ανοίγουν στις 00:30, τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ποτού, ενώ τα ποτά θα διατίθενται καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς προς 8 ευρώ.

5 Star NYE @Athenaeum Intercontinental Aphrodite Hall
Λεωφόρος Συγγρού 89-93, τηλ. κρατήσεων: 6933332674
Τέσσερις διαφορετικοί DJ (οι Manos Tsagkas, dj Geo, Mr. Orpheus, K. Amourgianos) διαλέγουν τις πιο hot pop, 80’s, 90’s, rock, greek, RnB και house μουσικές, οι Steve (των Show Me Love parties) και DJ Kas αναλαμβάνουν τα live performances, κι η είσοδος κοστίζει 50 ευρώ με open bar. Θέλετε κι άλλα; Έχουμε: special effects και visual shows, sexy dancers και ειδική τιμή δωματίων από 129€ με πρωινό και late check-out στις 18.00. Το πάρτι ξεκινά στη 1.00 και κρατά μέχρι τις 9.00 το πρωί –για να προλάβετε και το special πρωινό στο Café Zoe.

New Year’s Eve @Barouge
Ανδρονίκου 4 & Τζαφέρη, Γκάζι, τηλ.: 6945371194
Ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος, παραδόξως χωρίς τον Σπύρο Παγιατάκη, αναλαμβάνει τα decks του Barouge για ένα Best party μέχρι πρωίας. Οι τιμές των τραπεζιών ανέρχονται στα 88 ευρώ ανά πέντε άτομα.

New Year’s Eve @Villa Mercedes
Ανδρονίκου & Τζαφέρη 11, Ρουφ, τηλ.: 2103422606, 2103422886
Μπορεί να μην έχει φέτος τρανταχτά guest ονόματα, έχει όμως πολλή χριστουγεννιάτικη διάθεση, και άπειρο εορταστικό glam. Το Villa Mercedes υπόσχεται ένα ξέφρενο New Year’s Eve party, με τους Villa resident DJ’s Gigli και Anjelo. Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ με ποτό, ενώ το τραπέζι κοστίζει €250 ανά 6 άτομα με μια φιάλη σαμπάνιας και μια φιάλη ποτού.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v