Νύχτες flamenco με τον David Pérez στο Half Note

Από σήμερα και για μία εβδομάδα, το Half Note παρουσιάζει τον πιο χειμαρρώδη χορευτή flamenco και την ομάδα του. Κιθάρα, φωνή και, φυσικά, παθιασμένος χορός θα είναι οι πρωταγωνιστές στην σκηνή του γνωστού jazz club.
Νύχτες flamenco με τον David Pérez στο Half Note
Οι αναγνώστες που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν το live flamenco show του David Perez την Τρίτη 2 Νοεμβρίου στο Half Note είναι οι Λουκία Καρανάσιου και Αναστασία Μαρκοπούλου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. 

Από σήμερα, Παρασκευή 29 Οκτωβρίου και ως την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, το Half Note Jazz Club καταλαμβάνεται από το ανδαλουσιανικό πάθος του David Pérez και της ομάδας του. Ο δεινός «τεχνίτης» του flamenco, θα μοιραστεί με το κοινό τα μυστικά του χορού του, επιδεικνύοντας το ταλέντο του, με την χορεύτρια Inma Luna στο πλευρό του. Ο κιθαρίστας Mariano Campallo και ο ερμηνευτής Juan Murube ολοκληρώνουν το μουσικό background της εβδομάδας του flamenco.

Με μια συνεχή και διαρκώς εξελισσόμενη καλλιτεχνική πορεία, ο David Perez, αποτελεί την καλύτερη και πλέον ελπιδοφόρα ενσάρκωση του χορευτή του φλαμένκο. Εκκινώντας αυτή την πορεία από την καρδιά του ανδαλουσιάνικου φλαμένκο, την περιοχή της Σεβίλης, ο David Perez Almagro έφθασε να θεωρείται σήμερα ένας ολοκληρωμένος και χειμαρρώδης χορευτής.

Ξεκίνησε χορό με το μπαλέτο Al-Guadaira της Alcalá, ενώ τις σπουδές του τις ολοκλήρωσε στη ακαδημία του Manolo Marin πλάι στον Alejandro Granados και τον Javier Cruz. Όμως από τα τέλη των ‘90s το ταλέντο του τον βοήθησε να εκτιναχτεί στο στερέωμα του φλαμένκο.



Σύντομα έγινε μέλος του φημισμένου γκρουπ της María Serrano κι απ’ το 2001 θα περιοδεύσει με τις παραγωγές της σε όλα τα μέρη του κόσμου αλλά και με την “Carmen” του Tavora. Πλέον ο πολυτάλαντος χορευτής μπορούσε να δουλεύει με τα μεγαλύτερα ονόματα του τραγουδιού και του χορού. Το 2005 παρουσίασε την δική του παραγωγή “Flamenco” και το 2006 ήταν νικητής στο VII Concurso de Jóvenes Flamencos. Το 2007 με την Ana Morales κατέπληξε τους πάντες με τις εμφανίσεις του στο Half Note αλλά και το Maison des Cultures du Monde.

Αυτή τη φορά έχει μαζί του την υπέροχη χορεύτρια Inma Luna. Μουσικές της καρδιάς που αποτυπώνονται στην κίνηση και μετράνε ...στο τακούνι.

David Pérez: χορός
Inma Luna: χορός
Mariano Campallo: κιθάρα
Juan Murube: τραγούδι

Half Note, Τριβωνιανού 17, Μετς, Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210 9213310
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό) : Α ΖΩΝΗ: 30 ευρώ , Β ΖΩΝΗ: 25 ευρώ, Γ ΖΩΝΗ & ΒΑR: 20 ευρώ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: 15 ευρώ. Ειδικές τιμές κάθε Δευτέρα: Γενική Είσοδος (χωρίς ποτό): 20 ευρώ, Φοιτητικό: 10 ευρώ.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Δευτέρα έως Σάββατο ώρα έναρξης 22:30, Κάθε Κυριακή ώρα έναρξης στις 21:00
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v