Λάκης - Αρλέτα: Αν σηκωθώ θα έρθω... στο Σταυρό του Νότου

Μοιράζονται μερικά από τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια. Τις Δευτέρες και τις Τρίτες του χειμώνα θα μοιράζονται και την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Ο Λάκης Παπαδόπουλος συναντά την Αρλέτα στη συνεργασία - έκπληξη της χρονιάς.
Λάκης - Αρλέτα: Αν σηκωθώ θα έρθω... στο Σταυρό του Νότου
Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για την αυριανή παράσταση (28/12) είναι οι: Βογιατζής Ευάγγελος και Αγγελική Διαβατοπούλου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Επιμέλεια: Φιλουμένα Ζλατάνου

Όταν ο Λάκης Παπαδόπουλος το καλοκαίρι μας ανακοίνωνε σε συνέντευξή του στο in2life.gr ότι θα συναντηθεί επί σκηνής με την Αρλέτα φέτος, η έκπληξη και η προσμονή ήταν διάχυτη. Η Αρλέτα και ο Λάκης, από τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη συναντιούνται στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου για να μας χαρίσουν ξεχωριστές μουσικές βραδιές. Δεν συμβαίνει συχνά η ιστορία που γράφεται με τραγούδια να κρύβει από πίσω της και μια σχέση ζωής.

Από τα χέρια του Λάκη Παπαδόπουλου και από την φωνή της Αρλέτας έχουν περάσει μερικά τραγούδια από αυτά που λέμε «τα πιο αγαπημένα»: «Ήσυχα βράδια», «Τσάι γιασεμί», Σερενάτα», «Γυριστρούλα», «Σε ζητάω», «Μπαρ το Ναυάγιο» και άλλα πολλά που θα προσπαθήσουν να χωρέσουν σε ένα πρόγραμμα. Τις Τρίτες μάλιστα, πολλοί φίλοι τους θα ανεβαίνουν στην σκηνή μαζί τους για να μοιράζονται με όλους μας τη δημιουργική τους τρέλα. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου μαζί τους θα είναι ο αγαπημένος τους φίλος, Βαγγέλης Γερμανός.

Η Αρλέτα ξεκίνησε τη δισκογραφική της καριέρα τη δεκαετία του 1960 συμμετέχοντας στο λεγόμενο νέο κύμα της ελληνικής μουσικής. Στα πρώτα της δισκογραφικά βήματα συνεργάστηκε με αρκετούς γνωστούς συνθέτες, όπως ο Γιάννης Σπανός, ο Μάνος Χατζιδάκις, και ο Μίκης Θεοδωράκης. Το 1981 ηχογράφησε τον πρώτο δίσκο με δικό της υλικό (Ένα Καπέλο με Τραγούδια). Το 1984 και το 1985 γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τραγούδια που της έγραψαν ο Λάκης Παπαδόπουλος και η στιχουργός Μαριανίνα Κριεζή στους δίσκους Περίπου και Τσάι Γιασεμί.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος είναι γνωστός και με το όνομα ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ. Ξεκίνησε την καριέρα του επίσης την δεκαετία του 60 με το συγκρότημα “Dragons”, ενώ στην δισκογραφία εμφανίστηκε το 1981. Αν και ανήκει στον ευρύτερο χώρο της Ροκ έχει γράψει πολλά τραγούδια για καλλιτέχνες από τον χώρο της λαϊκής μουσικής.

Δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες με καυστικό χιούμορ, ωραίες φωνές και πλούσια δισκογραφία υπόσχονται κάτι διαφορετικό τα Δευτερότριτα στο Σταυρό του Νότου.

Info:
Σταυρός του Νότου, Κεντρική σκηνή
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 210.9226975, 210.9239031
Κάθε Δευτέρα & Τρίτη από 18 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος με ποτό 15€, 25€ η ελάχιστη κατανάλωση στο τραπέζι, 65€ η φιάλη κρασί ανά δύο άτομα, 130€ η φιάλη ουίσκι ανά 4 άτομα.
Ώρα έναρξης 10.30
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v