«Mnimonium-30 Χρόνια Νύχτα»: Ο Τζίμης Πανούσης επιστρέφει

Στις 29 Οκτωβρίου σηκώνει την αυλαία του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ο Τζίμης Πανούσης. Μια σειρά παραστάσεων που σίγουρα θα συζητηθεί, κρατά τον τίτλο «Mnimonium: 30 Χρόνια Νύχτα» και τους φανατικούς του «Τζιμάκου» σε ανυπομονησία.
«Mnimonium-30 Χρόνια Νύχτα»: Ο Τζίμης Πανούσης επιστρέφει
Με τον εύγλωττο τίτλο «Mnimonium: 30 Χρόνια Νύχτα», ο Τζίμης Πανούσης παρουσιάζει τη νέα του παράσταση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο της Λεωφόρου Συγγρού. Ο δημοφιλής Έλληνας showman, ο οποίος καλόμαθε το πιστό κοινό του στην εύστοχη σάτιρα που δεν κρατάει τα προσχήματα, προσκαλεί το αθηναϊκό κοινό να «έρθει και να καπνίσει ελεύθερα την παράσταση» που μαγείρεψε για την φετινή σεζόν.

Στην σκιά της κρίσης, της εισόδου της Τρόικας στην Ελλάδα και των κακώς και παραλόγως κειμένων του τόπου μας, ο Τζίμης Πανούσης, ξεκινά από τις 29 Οκτωβρίου στις 22.30 το «νυχτερινό» του ταξίδι, όπως μας προειδοποιεί ο τίτλος της παράστασης.

Το «δράμα εποχής», όπως χαρακτηρίζονται, μάλλον κυριολεκτικά, τα όσα θα δουν και θα ακούσουν οι θεατές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, κάνει πρεμιέρα μία μόλις ημέρα μετά την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και μας υπενθυμίζει την πορεία ενός έθνους σε κρίση για μια ολόκληρη τριακονταετία –είτε αυτή που πέρασε, είτε αυτή που έπεται.

«Μπάτσοι, γουρούνια, τροχονόμοι και ο Τζίμης Πανούσης, με αφορμή την οικονομική κρίση βγαίνουν και πάλι στην Συγγρού», αναφέρει με τόλμη η ανακοίνωση της παράστασης και δεν αφήνει αμφιβολία ότι θα απολαύσουμε κλασικό Πανούση που δεν χαρίζεται.

Στο 143 της «αμαρτωλής» λεωφόρου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλη η παραπάνω «διεφθαρμένη» παρέα θα παρουσιάζει το «Mnimonium: 30 Χρόνια Νύχτα»

Παρασκευή & Σάββατο
Ώρα Έναρξης: 22:30
15€ Μπαρ, 40€ Ελάχιστη Κατανάλωση
Πρεμιέρα: 29 Οκτωβρίου, 22.30
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Συγγρού 143
Πληροφορίες –κρατήσεις: 210 9315600 και www.gialino.gr

*Ο Τζίμης Πανούσης συνεχίζει να χαρίζει εμφανίσεις στο φανατικό κοινό του, καθώς ανακοινώθηκαν έξτρα παραστάσεις στις εξής ημερομηνίες: 19 και 26 Δεκεμβρίου, 2 και 6 Ιανουαρίου.

τελευταία ενημέρωση: 1/12/2010
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v