Μουσικές σκηνές: Ποιον θα δούμε πού φέτος

Οι μουσικές σκηνές που φιλοξενούν το εν Αθήναις έντεχνο τραγούδι καλούνται να σφίξουν το ζωνάρι και να δώσουν κουράγιο. Κάνουμε μια πρώτη βόλτα στα προγράμματα που φέτος θα βάλουν μουσική στην καλοπέρασή μας –ναι, αυτή που προστάζει η φτώχια.
Μουσικές σκηνές: Ποιον θα δούμε πού φέτος
της Φιλουμένας Ζλατάνου 

«Απόψε φθινοπώριασε» λέει γνωστό άσμα και άνοιξαν οι μουσικές σκηνές τις πόρτες τους να υποδεχτούν έναν μάλλον δύσκολο, όπως φαίνεται, χειμώνα. Η κρίση είναι εμφανής και στις μουσικές σκηνές, καθώς πολλά ακούγονται, λίγα δε έχουν ανακοινωθεί επίσημα με ημερομηνίες έναρξης. Οι περισσότερες μουσικές σκηνές έχουν πρόγραμμα μέχρι τον Νοέμβριο και πολλά φαίνεται ότι θα αλλάξουν.

Η απαγόρευση του καπνίσματος δυσκολεύει τα πράγματα ακόμη περισσότερο, καθώς αρκετός κόσμος το σκέφτεται, εάν θα αντέξει άκαπνος σε ένα τρίωρο πρόγραμμα. Το μήνυμα της κρίσης πάντως δείχνουν να έχουν λάβει οι ιδιοκτήτες, καθώς οι τιμές διαμορφώνονται αναλόγως για να προσελκύσουν κόσμο.

Παρ' όλα αυτά, παρατηρούμε συνεργασίες ενδιαφέρουσες, και προσπάθεια το πρόγραμμα να αγγίξει όλα τα γούστα: από μπαλάντες, ροκ, έντεχνο, λαϊκό, μέχρι ξενόγλωσση ποπ και τζαζ αυτοσχεδιασμούς. Φαίνεται ότι το ρευστό σκηνικό θα μας κρατήσει σε αγωνία, γι’ αυτό εκτός από όσα σας παραθέτουμε παρακάτω, να έχετε το νου σας να τσεκάρετε και τα site των μουσικών σκηνών για όποιες αλλαγές και προσθήκες.

* Ο Σταυρός του Νότου φέτος εγκαινιάζει τη μουσική σεζόν με ένα "πρόγραμμα - φωτιά", ανεβάζοντας στις τρεις σκηνές του μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Στην Κεντρική σκηνή ο Θάνος Μικρούτσικος με τον Χρήστο Θηβαίο αρχίζουν από 8 Οκτωβρίου τις παραστάσεις τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Από τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη η Αρλέτα συναντά τον Λάκη Παπαδόπουλο σε ένα πρόγραμμα έκπληξη. Την ίδια μέρα δίπλα στο Club οι Πάνος Μουζουράκης και Γιώργος Μυλωνάς ανεβάζουν την updated version της παράστασης ΠροβαΤαΚομματια κάθε Δευτέρα.

Από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο η House Band του Σταυρού του Νότου ξεκινάει δυναμικά χαρίζοντας στο κοινό βραδιές με αγαπημένα τραγούδια από το ευρύ μουσικό φάσμα του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. 

Από την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη οι Wedding Singers, οπλισμένοι με groovy διάθεση παντρεύουν τη χορευτική μουσική των 80s & 90s με τον σύγχρονο ήχο και σας προσκαλούν σε ένα απολύτως εκρηκτικό, ανατρεπτικό, αναζωογονητικό και «φρέσκο» live, ενώ από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη ο Γιώργος Περαντάκος και ο Βαγγέλης Ασημάκης εμφανίζονται στο Σταυρό του Νότου σε μια βραδιά που το ροκ και το έντεχνο συναντούν το λαϊκό τραγούδι. 

Στο ανανεωμένο Plus η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μας περιμένει και φέτος έχοντας στο πλευρό της αυτή τη φορά τον Ησαΐα Ματιάμπα, από Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ο Παύλος Παυλίδης από Πέμπτη 4 Νοεμβρίου θα ανεβεί στην Κεντρική Σκηνή, ενώ πρεμιέρα κάνει και η Μάρω Μαρκέλλου με τον Γιώργο Χατζηπαύλου στο Plus από 11 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη. Από την Τρίτη 23 Νοεμβρίου και για 5 Τρίτες οι Lexicon Project, η Joanna Drigo και η Ισμήνη Πεπέ, ανεβαίνουν τη σκηνή του club του «Σταυρού του Νότου» και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό βραδιές γεμάτες «ηλεκτρισμό» και ωραίες μουσικές. Από Κυριακή 31 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, ο Μανώλης Φάμελλος και η στιγμή που κρατάει για πάντα, μαζί με την Πένυ Μπαλτατζή, στο club του «Σταυρού του Νότου».

Τέλος, από Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και για 5 Τετάρτες, ο Μιχάλης Εμιρλής και ο Γιώργος Τεντζεράκης ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα έκπληξη. Μαζί τους θα είναι η ΣΑΛΙΝΑ και ο Αντώνης Πασβάντης (deva). O Rous θα είναι στο δυναμικό του Σταυρού του Νότου από Τετάρτη 24 Νοεμβρίου μέχρι και 15 Δεκεμβρίου, όπως και ο Φίλιππος Πλιάτσικας επίσης από Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου για επτά Παραστασεις στην Κεντρική Σκηνή.

Σταυρός του Νότου, Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, τηλ.: 210 9226975

* Στο Ζυγό από 5 Νοεμβρίου θα γίνει χαμός. Ανεβαίνουν στη σκηνή, για δεύτερη χρονιά, οι Θεσσαλονικείς Άγαμοι Θύται, με ανανεωμένο κι ασταθές πρόγραμμα σταθερότητας. Οι δραματικές εξελίξεις τους οδήγησαν σε νέα σατιρικά μέτρα και σκληρές παρεμβάσεις, μεταρρυθμίσεις του ρυθμού, ανάταξη του αυτοσαρκασμού και στο άνοιγμα του κλειστού επαγγέλματος των Αγάμων, αφού φέτος νέα πρόσωπα εισέρχονται στο σχήμα. Οι
Ταξιάρχης Χάνος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Χρύσανθος Καγιάς, Ελευθερία Κόμη και οι Cabaret Balkan
, σε μια δυναμική, υπερκομματική συνεργασία, με πνευστά, μπουριά, και άλλα όπλα μαζικής ηχητικής καταστροφής, με γενικό σύνθημα: ή σαρκάζουμε ή βουλιάζουμε. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Ζυγός, Κυδαθηναίων 22, Πλάκα, τηλ. 210 3241610

* Το Δίπλα Στο Ποτάμι φιλοξενεί τον Μίλτο Πασχαλίδη από Παρασκευή 15 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ο Μίλτος Πασχαλίδης που συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια προσωπικής δισκογραφικής πορείας, θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα με πιο ηλεκτρική διάθεση. Μαζί του οι «Lexicon Project» οι οποίοι ξεκινούν τον χειμώνα τους «Δίπλα στο Ποτάμι».
“Δίπλα στο Ποτάμι”, Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι, τηλ: 210 2610444 & 210 2610438

* Είναι το μεγάλο γεγονός της χρονιάς. Ο Τζίμης Πανούσης γιορτάζει τα 30 χρόνια του στη νύχτα με το «Mnimonium» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από Παρασκευή 29 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ώρα έναρξης 22.30. Τα λόγια είναι περιττά. Είναι must.
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λεωφόρου Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9315600

* Στην Αθηναΐδα, ο Σταμάτης Κραουνάκης φέτος παρουσιάζει τα εξής θεάματα: "Ο Σταμάτης και 5 μουσικοί στο πάρτυ των 55", ένα one man show του συνθέτη. Μαζί του ο Χρήστος Μουστάκας, η Αργυρώ Καπαρού και ο Γιώργος Στιβανάκης από 20 Νοεμβρίου και Κάθε Σάββατο στις 9.30 μ.μ και Κυριακή στις 8.30 μ.μ.

Κάθε Τετάρτη στις 9.30 από 24 Νοεμβρίου, η Δήμητρα Παπίου στο μουσικό της μονόλογο με τρεις εξαιρετικούς συνεργάτες. Η Ηρώ Σαΐα στο μουσικό μονόλογο «Γυναίκα Τριαντάφυλλο», από 26 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 9.30. Από Δευτέρα 22 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 9.30, ο Βασίλης Βασιλάκης στην ασκητική του Νίκου Καζαντζάκη. Κάθε Πέμπτη στις 9.30 μ.μ., από 25 Νοεμβρίου, οι Σανάδες με τους Word Of Mouth στο «Είναι τρέλα το a cappella» χωρίς ούτε ένα μουσικό όργανο! Τον Μάρτιο του 2011 η Αλεξάνδρα Παντελάκη με τον Σταμάτη Κραουνάκη (πιάνο) θα παίξουν Λόρκα στην παράσταση «Μόνο το Μυστήριο»
Αθηναΐς: Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα, τηλ. 210 3480000

* Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς, σταθεροί συνεργάτες της «Ακτής Πειραιώς», ξαναβρίσκονται μετά από 3 χρόνια με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και υποδέχονται στην συντροφιά τους τον Μπάμπη Στόκα. Μαζί τους ο «άνθρωπος ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος. Οι «Διαόλου κάλτσες» είναι η φετινή παρέα της «Ακτής» μια σπουδαία καλλιτεχνική συνάντηση που αναμένεται για άλλη μια φορά να πρωταγωνιστήσει στις μουσικές προτάσεις της νυχτερινής Αθήνας, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 22.30, και Κυριακή στις 21.30.
Ακτή στην οδό Πειραιώς, Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, τηλ. 210 3418020

* To περσινό entry στις μουσικές σκηνές, ο Ρυθμός Stage επανέρχεται από την 1η Οκτωβρίου δυναμικά στα μουσικά δρώμενα.  Από Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και για τέσσερις συνολικά εμφανίσεις οι KollektivA γιορτάζουν μαζί με 4 σπουδαίους φίλους τους (Όναρ, Magic De Spell, Άλκης Κωνσταντόπουλος, Αλχημιστές) την κυκλοφορία, από τη Lyra, του νέου τους δίσκου “Kollektiva”, σε επιμέλεια παραγωγής του Μάνου Ξυδούς.

Από Δευτέρα 15 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, η Εύα Λουκάτου επί σκηνής, ενώ από Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη οι «All Stars» Αγγέλα, Στάθης Αρτινός, Γιώργος Καπνίσης, Νίκος Ρουμελιώτης και Argie. Από Κυριακή 21 Νοεμβρίου και για 4 παραστάσεις, η Ευτυχία Μητρίτσα και ο Σταύρος Σιόλας μας ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα έκπληξη.Ο Νίκος Ξύδης, η Βαλέρια Κουρούπη και οι Βόμβοι από Πέμπτη 18 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη στο Ρυθμό, για να δώσουν τη σκυτάλη από 19 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στους Γιώργο Αλουπογιάννη, Βαγγέλη Ασημάκη,
Σοφία Βογιατζάκη, Παντελή Καναράκη, Πέτρο Μπουσουλόπουλο. Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου οι Rosebleed και την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Χρανιώτης με την Ντορίνα Θεοχαρίδου μας υπόσχονται βραδιές γεμάτες καλή μουσική.
Για τα ερχόμενα live να ενημερώνεστε από το site του Ρυθμού.
Ρυθμός Stage: Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, τηλ: 210 9750060

* Το Οξυγόνο Live άνοιξε τις πόρτες του για όγδοη συνεχή φορά και μας προτείνει τις εξής συναυλίες: από Παρασκευή 22 Οκτώβριου και κάθε Παρασκευή, το Τρίφωνο και η Νάντια Μπουλέ επί σκηνής. Από το Σάββατο 23 Οκτώβριου και κάθε Σάββατο οι Sal.a.t.a band, ο Σπύρος Γραμμένος, η Sofia και ο Tonis Sfinos θα κάνουν πάρτυ και μας προσκαλούν. «AN ΤΡΑγουδάμε…» μας λένε η Βασιλική Καρακώστα, η Βικτωρία Ταγκούλη και η Νατάσσα Μηνδρινού από Τετάρτη 10 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη.
Οξυγόνο Live: Βούρβαχη & Κορυζή 4, Νέος Κόσμος (μεταξύ Συγγρού & Καλλιρόης), τηλ.: 210 9240740 

* Το Κύτταρο Live φέτος φιλοξενεί αρκετά ξένα live. Επιλέξαμε να αναφερθούμε στις μεγάλες βραδιές του, όπως στις 22, 23, 29, 30,31 Οκτωβρίου και 5, 6 Νοεμβρίου ο Κώστας Λειβαδάς με νέο δίσκο και πολύ όρεξη υποδέχεται φίλους στη σκηνή του Κυττάρου (μαζί του η Δέσποινα Γλέζου, η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Γιώργος Ρωμανός).

Special guest σε διαφορετικές βραδιές οι Γιάννης Κούτρας, Ρένος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Μεράτζας, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Κατερίνα Τσάβαλου, Μπάμπης Στόκας, Τρίφωνο, Γιώτα Νέγκα, Γιώργος Δημητριάδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μίλτος Πασχαλίδης και Νίκος Πορτοκάλογλου. Στις 27 Οκτωβρίου θα εμφανιστούν οι Βήτα Πεις, στις 28 θα γίνει Rocksound Fest. 2010, στις 20 ροκάρουν οι The Heavy (U.K) και στις
27 θα πραγματοποιηθεί το Natural High 10th Anniversary.

Να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα του Κυττάρου γιατί το πρόγραμμα ανανεώνεται συνεχώς.
Κύτταρο Live, Ηπείρου 48 και Αχαρνών, τηλ.: 210 8224134

* Στη μουσική σκηνή ΜΕΤΡΟ από την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου , ξεκινάει τις εμφανίσεις του ο Μανώλης Μητσιάς. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το Μετρό θα φιλοξενεί μία ξεχωριστή μουσική παράσταση τη «Διαδρομή» του Μανώλη Μητσιά με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων συνθετών και ποιητών, απάνθισμα μιας μακράς πορείας και μιας ξεχωριστής περιπλάνησης στο ελληνικό τραγούδι. Μαζί του θα έχει τη Νάνα Μπινοπούλου.
Μετρό, Γκύζη και Κάλβου 83, τηλ. 210 6439089, 210 6461980

* Η Αυλαία φέτος μας κάνει αξιόλογες προτάσεις στο χώρο της διασκέδασης. Η Λιζέτα Καλημέρη με δύο εξαιρετικούς μουσικούς τις Πέμπτες του Νοεμβρίου ανεβαίνει στη σκηνή της Αυλαίας. Από 1 Νοεμβρίου για 8 παραστάσεις, η Μελίνα Κανά μοιράζεται τη σκηνή με τον Μιχάλη Παπαζήση σε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια. Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, η Yvette Jarvis με τους Soulov, σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ο θρυλικός Θάνος Ανεστόπουλος στη σκηνή της Αυλαίας. Από Τρίτη 2 Νοεμβρίου και για 5 ξεχωριστές παραστάσεις η παράσταση «Τ' ώριο περβόλι» με τη Μαρία Κώτη, των Χαΐνηδων, και εξαιρετικούς σολίστες παρουσιάζουν την Κρήτη… αλλιώς. Από Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και για 4 παραστάσεις τζαμάρουν οι Haig Yazdjian, Γιώτης Κιούρτσογλου και Βαγγέλης Καρίπης. H παράσταση που περιμέναμε, από 12 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη και τη Σοφία Γεωργατζή, για οκτώ παραστάσεις. Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων πλέκει τα δικά του παραμύθια τις Παρασκευές 10 και 17 Δεκεμβρίου και τα Σάββατα 11 και 18 Δεκεμβρίου, ενώ οι Encardia μας λένε ιστορίες με ταραντέλες τις Παρασκευές 24 και 31 Δεκεμβρίου και τα Σάββατα 25 και 1 Ιανουαρίου.
Αυλαία, Αγίου Όρους 15 και Κωνσταντινουπόλεως 115, Βοτανικός, τηλ.: 210 3474074

* Στο Αλάβαστρο, ο κάθε μήνας προβλέπεται διαφορετικός από τον προηγούμενο, με κάποιες σταθερές, γι' αυτό να "τσεκάρετε" το site του για κάθε αλλαγή. Για τον Νοέμβριο το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξής. Τις Δευτέρες 1- 15- 22- 29 Νοέμβρη οι Acoustic Trio, Γιάννης Κουτσουκέλης, Αντώνης Μοσχούτης και Γιώργος Αντωνόπουλος, ξεκινούν τη χειμερινή τους μουσική διαδρομή από τη σκηνή του Αλάβαστρον, με διασκευές και δικά τους τραγούδια από την ελληνική, αλλά και ξένη ροκ και έντεχνη σκηνή. Την Τρίτη 2 Νοέμβρη οι Fool House παρουσιάζουν classic rock και soul-funk επιλογές προηγούμενων δεκαετιών με μια γερή δόση φωνητικών που χαρακτηρίζουν τον ήχο της μπάντας.

Τις Τετάρτες 3- 10- 17- 24 Νοέμβρη οι «ΤΑΚη'Μ'» παρουσιάζουν αγαπημένα τραγούδια και σκοποί από την Ήπειρο, την Θράκη , την Ρούμελη , τις Κυκλάδες , τον Μοριά , την Μικρά Ασία και την Τουρκία. Τι Πέμπτες 4- 11- 18- 25 Νοέμβρη ο θρυλικός Dr. Albert Flipout's με τον Mickey Pantelous στην εκπληκτική μουσική ιλαροτραγωδία «one CAN band». Τις Παρασκευές 5 και 20 Νοεμβρίου και τα Σάββατα 12 και 27 Νοεμβρίου οι hEAVY mETAL (featuring David Lynch με τον Θοδωρή Ρέλλο), και το Σάββατο 6 Νοέμβρη η Κρίστη Στασινοπούλου με τον Στάθης Καλυβιώτης επί σκηνής σε ένα Greekadelia Folktronic duo. Τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Νοέμβρη οι Γιώτης Κιουρτσόγλου, Σταύρος Λάντσιας και Μιχάλης Καπηλίδης σε μια συνάντηση κορυφής. Τέλος, το Σάββατο 13 Νοέμβρη Stephen Flemming (Cosmic Rough Riders), την Τρίτη 16 Νοέμβρη οι La Clave Latina GR, την Τρίτη 23 Νοέμβρη οι Hammond Jazz Trio με τους Κώστα Μπαλταζάνη, Αστέρη παπασταματάκη και Μιχάλη Καπηλίδη προσφέρουν βραδιές γεμάτες ωραίες μουσικές αυτοσχεδιαστικές, λάτιν και τζαζ.Café Alavastron, Δαμάρεως 78, Παγκράτι, τηλ. 210 7560102

* Ο Πυρήνας, από 11 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα λειτουργεί ως μπαρ με Dj, με ευφάνταστο τίτλο των βραδιών αυτών "Ο Πυρήνας Αλλιώς - Άκου τι ακούν αυτοί που ακούς". Τις Δευτέρες θα παίζει ο Μιχάλης Γελασάκης (ραδιοφωνικός παραγωγός στο Δίφωνο) και τις Τρίτες ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης και κατά καιρούς θα φιλοξενει και άλλους καλλιτέχνες ως guest dj's.

Ο Πυρήνας φιλοξενεί τα εξής live: Τις Παρασκευές 5, 12 Νοέμβρη ο Παύλος Συνοδινός υποδέχεται τη Νατάσσα Μποφίλιου. Τις Πέμπτες 4 και 11 Νοέμβρη στη σκηνή ανεβαίνει ο Θέμος Σκανδάμης και τα Σάββατα 13, 20, 27, Νοέμβρη και 4, 11, 18 Δεκέμβρη ο Δώρος Δημοσθένους. Τις Παρασκευές 19, 26 Νοέμβρη και 3, 10, 17 Δεκέμβρη μας περιμένει ο Γιώργης Χριστοδούλου και για δύο Πέμπτες 2 και 9 Δεκέμβρη ο πολλά υποσχόμενος Νίκος Ζουρνής. Τέλος, από τα ήδη ανακοινωμένα live είναι τις Πέμπτες 16, 23 και 30 Δεκέμβρη οι Mare yiem.
Πυρήνας, Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11 - Τηλέφωνο: 210 7237150

* Στο δημοφιλές και νεανικό Koo-Koo στο Γκάζι, αρχίζουν τα live. Οι Yianneis από Σάββατο 9 Οκτωβρίου και για όλα του Σάββατα του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου θα εμφανίζονται στη σκηνή του Koo-Koo. Ο Απόστολος Ρίζος τις Πέμπτες 4 και 11 Νοεμβρίου θα μας ταξιδέψει με το νέο και παλιό υλικό του, ενώ την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου θα μας μεταφέρει στο δικό τους κόσμο ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα Κοάλα. Η παράσταση που όλοι περιμέναμε από την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου και για 8 παραστάσεις (Πέμπτες-Παρασκευές), στο Κοο-Κοο, ο Κωστής Μαραβέγιας με τους Maraveyas Ilegal. Για το υπόλοιπο πρόγραμμα τσεκάρετε συχνά στο σχετικό site.
Ιάκχου 17, Γκάζι, τηλ. 210 3450930

Ακούσαμε ότι:
• Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο συζητιέται να εμφανιστεί από το νέο έτος ο Σωκράτης Μάλαμας.
• Στο Μετρό ακούγεται ότι θα είναι φέτος από τον Ιανουάριο ο Φοίβος Δεληβοριάς, ενώ αναμένονται στον ίδιο χώρο οι εμφανίσεις της Μαρίας Παπαγεωργίου με τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη και του Κωνσταντίνου Καζάκου, καθώς και του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου. 
• Η Δήμητρα Γαλάνη με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, αφού ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να συνεργαστούν εκ νέου σε μεγάλη μουσική σκηνή της Αθήνας. 


Έχετε ακούσει κάτι για άλλες συνεργασίες; Είδατε κάποια παράσταση; Πως σα φάνηκε; Πείτε τη γνώμη σας στα σχόλια του άρθρου!
     
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v