Στεφάνου- Δρογώσης: Live (υ)ψηλών προδιαγραφών

Με αυτοσαρκασμό, καλή χημεία και αστείρευτο κέφι, ο Ζακ Στεφάνου και ο Στάθης Δρογώσης δοκιμάζουν, κάθε Κυριακή και Δευτέρα βράδυ, τις δυνάμεις τους στο... ”Άλμα επί Κοντών” και στέφονται νικητές, υποστηριζόμενοι από μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών στο club του Σταυρού του Νότου.
Στεφάνου- Δρογώσης: Live (υ)ψηλών προδιαγραφών

της Φιλουμένας Ζλατάνου

Τι να κάνεις Κυριακή και Δευτέρα βράδυ στην Αθήνα; Εδώ και λίγο καιρό, μια δυνατή, κεφάτη πρόταση έρχεται από δύο νεαρούς τραγουδοποιούς με εμπειρία και διαμορφωμένη άποψη στα δισάκια τους.

Ο Στάθης Δρογώσης με τη βαθιά, ζεστή, αισθαντική φωνή και ο Ζακ Στεφάνου με την παιχνιδιάρικη και με μια λεπτή απόχρωση ειρωνείας φωνή του, αλληλοσυμπληρώνονται και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο ”Άλμα επί Κοντών” και στέφονται νικητές, καθώς η χημεία τους είναι εμφανής και λειτουργεί αποφασιστικά για το ζεστό κλίμα που δημιουργείται.

Με αρκετό αυτοσαρκασμό και μαύρο χιούμορ που διέπει την παράστασή τους, παρουσιάζουν ένα ηλεκτρισμένο πρόγραμμα με δικά τους τραγούδια και διασκευάζουν με έντονο ροκ χρώμα, από Black, Beatles, Bowie μέχρι και Beyonce, Cake.

Τραγούδια-ιστορίες αστικές, τραγούδια με κοινωνικό στοχασμό και κριτική άποψη, τραγούδια δυο τραγουδοποιών της εποχής τους, δυο νέων παιδιών που δε βρίσκονται εν υπνώσει.

Το πρόγραμμα, σωστά δομημένο, αποτελεί μια περιοδεία στη χαρά, τη θλίψη, την αγανάκτηση, την αισιοδοξία, την εγρήγορση, τα ερωτικά σκιρτήματα, τις μικρές ήττες και νίκες που βιώνει ο καθένας μες την καθημερινότητά του.

Οι μουσικοί τους, όλοι υ-ψηλών προδιαγραφών, συγχρονισμένοι και ορεξάτοι. Η Ειρήνη Ζερβά και η Λιάνα Παπαλέξη ταιριάζουν στο κλίμα και με τις καλοκουρδισμένες φωνές τους, τις καθαρές, ωραίες χροιές, την disco κίνηση.

Στο club του Σταυρού του Νότου, με τις ευγενικές, χαμογελαστές κοπέλες που σερβίρουν αλλά με έναν ήχο που χρίζει καλυτέρευσης προς όφελος της μουσικής, της απόλαυσης και της ψυχαγωγίας των θαμώνων, οι Δρογώσης και Στεφάνου συνομιλούν, τραγουδούν, κριτικάρουν τα κακώς κείμενα, ντύνονται βασιλιάδες και πρίγκηπες, χορεύουν, διασκεδάζουν και μας διασκεδάζουν.

Χρήστος Αλεξάκης (Πλήκτρα-Τρομπόνι)

Κώστας Γιαννίρης (Μπάσο-Φωνητικά)

Θάνος Μιχαηλίδης (Τύμπανα)

Κώστας Μίχαλος (ΗΛεκτρική Κιθάρα)

Στράτος Σπηλιωτόπουλος (Ακουστική- Ηλεκτρική Κιθάρα)

Σταυρός του Νότου-Club, Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ.: 210 9226975

Τιμή κρασί ανά δυο άτομα: 55 ευρώ

Τιμή ουίσκι ανά δύο άτομα: 105 ευρώ

Τιμή ποτό στο τραπέζι: 10 ευρώ

Κάθε Κυριακή και Δευτέρα στις 11 μ.μ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v