The Beat of Jazz: Νέο σχήμα στο Half Note

O κορυφαίος πιανίστας Kirk Lightsey και ο εκρηκτικός ντράμερ ο Doug Sides ντύνουν την υπέροχη φωνή της Deborah Herbert, σε μια παράσταση που κινείται στους ρυθμούς της τζαζ, του γκόσπελ και των μπλουζ, έως την 1 Φεβρουαρίου στο Half Note.
The Beat of Jazz: Νέο σχήμα στο Half Note

Η παρουσία ενός εκπληκτικού πιανίστα, του Kirk Lightsey, που εδώ και δεκαετίες κοσμεί τη τζαζ μουσική (σε δισκογραφικό και live επίπεδο) μετατρέπει το ήδη γνωστό και εξαιρετικό σχήμα του ντράμερ Doug Sides και της τραγουδίστριας Deborah Herbert σε μοναδική εμπειρία.

Ιστορικά, το όνομα του Kirk Lightsey είναι άρρηκτα δεμένο με σημαντικές σελίδες τζαζ θρύλων όπως ο Chet Baker στα sixties και ο Dexter Gordon στα eighties –έχει κάνει όμως και αναρίθμητες ηχογραφήσεις (προσωπικές ή σε συνεργασία με άλλους) που είναι όλες υψηλού επιπέδου.

Δεξιοτέχνης με καθαρό blues feeling, ο Lightsey συναντά σ’ αυτό το σχήμα τον ντράμερ Doug Sides, έναν μουσικό με μεγάλη εμπειρία στο R&B και το swingin’ bop και μαζί διαμορφώνουν ένα τέλειο πλαίσιο και υπόβαθρο για την φωνή της Deborah Herbert.

Η Deborah –που, όπως και ο Sides, έχει σαν βάση της την Ευρώπη– διαθέτει ένα ευρύτατο ρεπερτόριο από τζαζ στάνταρντς, γκόσπελ, μπλουζ και, εκφραστικά, κινείται με μεγάλη άνεση ανάμεσα σε διαφορετικά μουσικά στυλ και, πάντα, με τη μεστή φωνή της και την παρουσία της, καθηλώνει και συναρπάζει το κοινό της.

Η συνεύρεση αυτών των σημαντικών για την καθαρότητα και την ουσία της τζαζ μουσικών, δίνει ένα αποτέλεσμα μοναδικό…

Aπό Παρασκευή 26/01 έως και Πέμπτη 01/02 στο Half Note Jazz Club

Kirk Lightsey: πιάνο

Doug Sides: ντραμς

Deborah Herbert: τραγούδι

Darryl Hall: μπάσο

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9213310

Τηλέφωνο Club: 210 9213360

Έναρξη Δεύτερα-Σάββατο: 22:30, Κυριακή: 20:30

Είσοδος με ποτό: Α ζώνη 40 €, φοιτ 30 €, Β ζώνη 35 €, φοιτ 30 €, Γ ζώνη 30 €, φοιτ 20 €

ΒΑR: 30 €, φοιτ 20 €

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v