Guns ’N’ Roses τον Ιούλιο στο Terra Vibe

Στο Terra Vibe με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων του RockWave Festival θα βρεθούν οι πολύ γνωστοί στο ελληνικό κοινό Guns ’n’ Roses, στις 10 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα η Didi Music.
Guns ’N’ Roses τον Ιούλιο στο Terra Vibe

Στο Terra Vibe με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων του RockWave Festival θα βρεθούν οι Guns ’n’ Roses, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα η Didi Music.

Οι Guns N’ Roses, που γνώρισαν ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με κομμάτια όπως το Paradise City, έχουν τα τελευταία χρόνια αραιώσει σημαντικά τις εμφανίσεις τους.

Ωστόσο, το συγκρότημα που προ 4-5 ετών είχε φτάσει στα όρια της διάλυσης, ετοιμάζει το come back του με νέο δίσκο και πιθανότατα με σειρά ζωντανών εμφανίσεων.

Στο terra vibe θα βρεθούν ως βασικό συγκρότημα της βραδιάς μαζί με άλλους special guests στις 10 Ιουλίου.

Ο Axl Rose, τραγουδιστής και κυρίαρχη περσόνα στο συγκρότημα δήλωσε : ”Η Ευρώπη ήταν πάντα πολύ ιδιαίτερη για εμένα. Μετά από τα τελευταία μεγάλα shows μας εκεί, είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε για να παίξουμε μπροστά σε ένα τόσο σπουδαίο κοινό. Είναι τιμή και προνόμιο που κανένας από εμάς δεν έχει θεωρήσει αυτονόητο. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους αυτό το καλοκαίρι!”

Η προπώληση που ξεκίνησε σήμερα, 23 Ιουνίου κοστίζει 45 ευρώ, ενώ στο ταμείο θα βρείτε τα εισιτήρια στην τιμή των 50 euro.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τις 11 και 12 Ιουλίου είναι 39 euro στην προπώληση και 45 ευρώ στο ταμείο ενώ το εισιτήριο του διημέρου πωλείται προς 70 ευρώ. Aντίστοιχα, οι πόρτες για τις δύο αυτές μέρες του festival θα ανοίξουν στις 15.30, ενώ για την ημέρα των G’N’R, στις 17.30.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v