Στο Stellar του Πάνου Ιωαννίδη το μενού έχει… ταινία

Κάτι νόστιμο και κινηματογραφικό συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες σε μια όμορφη ταράτσα στο Γκάζι. Τι να’ ναι άραγε;
Στο Stellar του Πάνου Ιωαννίδη το μενού έχει… ταινία

Μπορεί το καλοκαίρι να μας αφήνει, όμως ο καιρός λέει το αντίθετο και η αλήθεια είναι πως θα δυσκολευτούμε να αποχωριστούμε τα θερινά σινεμά και το  φαγητό με θέα τα φώτα της πόλης.

Κάπου ανάμεσα σε αυτό το κενό, μπαίνει ξαφνικά τον Σεπτέμβρη το Stellar pop-up project που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν οι chef Πάνος Ιωαννίδης, Γιάννης Μαρκαδάκης και Δημήτρης Κοντόπουλος.



Τι έχουμε εδώ;

Πολύ απλά, θερινό σινεμά με αγαπημένες ταινίες, στην όμορφη ταράτσα του Tζαφέρη 16 στο Γκάζι, οι οποίες συνοδεύονται με αντίστοιχης φιλοσοφίας street food menu τεσσάρων πιάτων. Το θεματικό μενού αυτής της εβδομάδας, για παράδειγμα, εμπνέεται από τη Νέα Υόρκη και περιλαμβάνει Mango Bellini (welcome drink), Γαρίδες Cocktail, Duck & Waffle, Μοσχάρι Yakitori και New York Style pepperoni pizza, ενώ στην μεγάλη οθόνη θα παίζει το Husband and Wives (16/9) του Γούντι Άλεν. 

Το επόμενο «πακέτο» ταινιών περιλαμβάνει το In the Mood For Love του Γουόγκ Καρ Βάι (17 και 18/9), το 2046 του ίδιου (19/9 και 20/9) και το The Lunch Box (21/9 και 23/9) του Ρίτες Μπάτρα, ενώ όσον αφορά το μενού θα είναι εμπνευσμένο από την Ασία, με σαλάτα Πάπιας Βερμιτσέλι με κάσιους, καρότα, τζίντζερ, μπαμού και μάνγκο, Σεβίτσε Μαγιάτικου με χαλαπένιος, κόκκινο κρεμμύδι, σέλερι και κόλιανδρο, Salmon Roll inside-out με αγγουράκι και tempura flakes και Sasebo Burger με black angus beef και καπνιστό προβολόνε.



Και πόσο κοστίζει;

Το μενού είναι value for money, με το κόστος να ανέρχεται στα 31€ ανά άτομο συμπεριλαμβανομένου του εισιτηρίου της ταινίας. Σημειώστε πως σε όλη τη διάρκεια της ταινίας το μπαρ της ταράτσας είναι ανοιχτό, και μπορείτε να συνεχίσετε το βράδυ σας πίνοντας ένα ποτάκι μέχρι τις 12.00. Κλείστε τη θέση σας εδώ

Πότε ξεκινά η προβολή;

Οι ταινίες ξεκινούν στις 20.30, ενώ στο χώρο μπορείτε να προσέλθετε από τις 19.00. Το project θα συνεχιστεί και τον Οκτώβριο. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του στο Facebook για τις υπόλοιπες ανακοινώσεις. 

Info:

Stellar Street Food & Movies Τζαφέρη 16, Roof Garden, Γκάζι, Αθήνα Τηλ.: 210 3422006 / 6974 581408

Ώρα Προσέλευσης: 19:30-20:00 (Η προβολή και το σταδιακό σερβίρισμα του menu ξεκινά στις 20:30). Εισιτήρια: 31€/ άτομο, περιλαμβάνει 1 Welcome Drink, μενού 4 πιάτων και προβολή της ταινίας)

Προπώληση: Στα καταστήματα Public και στο tickets.public.gr 

*Η χρήση μη-ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική στους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου (είσοδος, κλιμακοστάσιο, ανελκυστήρας και από τον ανελκυστήρα έως την είσοδο του roof garden).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v