To Venus In Furs θα αναστατώσει το Gagarin

Το πρώτο Venus In Furs μετά το κλείσιμο του Second Skin καταφθάνει πιο kinky από ποτέ στον χώρο του Gagarin στις 21 Μαρτίου.
To Venus In Furs θα αναστατώσει το Gagarin

Η εκδήλωση ματαιώνεται

To Venus In Furs του Γιώργου Φακίνου από το 2014 και μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει επί σκηνής τους καλύτερους international, αλλά και έλληνες performers.

Η ιστορία βέβαια δεν ξεκινάει εκεί, αλλά στο μακρινό 2005, όταν ο Φακίνος διοργάνωνε στο club Underworld τα Spookshow parties, λίγο πιο μετά το διάσημο Torture Garden για πρώτη φορά στην Αθήνα, αργότερα τα Fetish Balls και φυσικά το Venus, που είναι η απόλυτη, ολοκληρωμένη, ποιοτική εκδοχή ενός Fetish/BDSM party.

Τρεις μήνες μετά το οριστικό «αντίο» του Second Skin, το Venus In Furs βρίσκει στέγη στο Gagarin 205 πιο θεαματικό από ποτέ, με καλεσμένους για πρώτη φορά μαζί τα alternative supermodels Shelly d’Inferno και Dani Divine, τα οποία θα συμμετέχουν σε ένα fashion show της αγγλικής εταιρίας latex ρούχων House Of Harlot. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝕄𝕦𝕤𝕖 // 𝕊𝕙𝕠𝕨𝕘𝕚𝕣𝕝 (ᴜᴋ) (@shellydinferno) στις


Τα δύο μοντέλα θα συμμετέχουν και σε ένα ντούετο-fireshow, ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το 1ο Venus In Furs της post-Second Skin εποχής.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝕯𝖆𝖓𝖎 𝕯𝖎𝖛𝖎𝖓𝖊 (@dani_divine) στις


Σε άλλο κλίμα, η Vicky Butterfly από το Λονδίνο υπόσχεται να μας μεταφέρει σε άλλες εποχές με τα δύο Burlesque Shows της, ενώ ιδρυτικά μέλη της ομάδας Athens Shibari (την οποία σας είχαμε συστήσει εδώ) μαζί με την WisDomme και την Psychopsis θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό Shibari Bondage Performance. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athens Shibari (@athenshibari) στις


Στα shows προστίθεται η αισθησιακή παρουσία της Ευγενίας Γαλεράκη, μιας από τις κορυφαίες Ελληνίδες aerialists, η οποία θα παρουσιάσει δύο performances (κούνια και σχοινί).

Ο εξώστης του Gagarin θα απομονωθεί από τον υπόλοιπο χώρο και θα λειτουργήσει σαν αυτόνομο Playroom με το ανάλογο equipment, το οποίο παρέχει το 1o BDSM Airbnb της Αθήνας, το Kingdom Of Fantasy

Τέλος, την σκοτεινή μουσική πανδαισία της βραδιάς αναλαμβάνει ο Γιώργος Φακίνος, στο πρώτο του Dj set μετά το κλείσιμο του Second Skin, μαζί με την Irene Karaoglou.

Info:

Venus In Furs at Gagarin 205 featuring Shelly d’Inferno , Dani Divine, House Of Harlot fashion show and more

Σάββατο 21 Μαρτίου

Gagarin 205 - Λιοσίων 205, Αθήνα

Προπώληση: 10 €, (στην πόρτα 13€) από όλο το δίκτυο της Viva
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v