Πάμε Γλυφάδα για ποτό;

Η Γλυφάδα ξέρει να πίνει κι εμείς πιάνουμε θέση στα καλύτερα μπαράκια της για signature κοκτέιλ, ωραίες μουσικές και cosy περιβάλλον.
 

Πάμε Γλυφάδα για ποτό;

Mosaiko
Λαοδίκης 30, Γλυφάδα, τηλ: 2108983208

 



Η σταθερή αξία στη Λαοδίκης συνεχίζει να βγάζει εξαιρετικά κοκτέιλ από τη μπάρα του και ωραίες μουσικές από τα ηχεία του. Την παρέλαση των εγχώριων DJs από τα decks του συνοδεύουν ωραιότατες καλοκαιρινές δημιουργίες όπως το Highball No. 10 με Tanqueray, rosolio di bergamonto, αγγούρι και μαστίχα και η Rita Crusta με τεκίλα Don Julio Reposado, λάιμ, αγαύη και καραμελωμένη ζάχαρη. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€, το απλό ποτό στα 7€.

Blends
Φοίβης 19, τηλ: 21 1182 1711

 



Ένα χρόνο κλείνει ο κομψός αυτός πολυχώρος στη Φοίβης με bar, espresso bar, φαγητό, tapas bar και private cigar lounge. Εστιάζοντας στο μπαρίστικο κομμάτι, το Blends φτιάχνει και σερβίρει στο μαρμάρινο bar του εκλεκτές δημιουργίες από την Μυρσίνη Σπανέλη και την ομάδα της. Εδώ θα δοκιμάσετε signature cocktails βασισμένα σε θεματική hybrids ήτοι «υβδρίδια» κλασικών και μοντέρνων συνταγών: Recreate Cuba με χαρακτηριστικά από Mojito, Daiquiri και Cuba Libre και Milano Fashioned ένα πάντρεμα των Negroni και Old Fashioned ξεχωρίζουν με την ιδιαιτερότητά τους. Η μουσική είναι σε χαμηλή ένταση, ενώ όλο το καλοκαίρι θα φιλοξενούνται events με ζωντανή μουσική. Το απλό ποτό κοστίζει 8€, τα signature cocktails ξεκινούν από 11€.

Mikro
Λαοδίκης 33, τηλ: 6943030306

 



Ανακαινίστηκε, ανανεώθηκε, όμως κράτησε σταθερό τον party animal χαρακτήρα του. Το «μινιόν» μπαρ της Λαοδίκης εγκαινίασε την καλοκαιρινή σεζόν με καθημερινά party φιλοξενώντας δυνατά ονόματα της εγχώριας της house όπως οι Dj Angelo & Da Mike και ο Philip Z και συνεχίζει ακάθεκτο έχοντας κάθε μέρα και από ένα διαφορετικό θεματικό event. Στα συν, η εξίσου «δυνατή» του μπάρα, η οποία βγάζει… μεγάλα κοκτέιλ, όπως για παράδειγμα το ωραιότατο Zombie το οποίο παραμένει σταθερή αξία. Οι τιμές τους ξεκινούν από 8€, ενώ το απλό ποτό κοστίζει 7€.

Oh Mama
Κύπρου 48, τηλ: 21 0898 6049

 



Απέκτησε φήμη για το λαχταριστό του brunch, όμως το Oh Mama εκτιμά το ίδιο με τις pancakes και τα δροσερά, άκρως καλοκαιρινά κοκτέιλ. Γι’ αυτό παραμένει ανοικτό ως αργά, για να μας υποδεχτεί στον όμορφο κήπο του με ωραίες ξένες μουσικές και signature δημιουργίες από τον νέο του «πικάντικο» κατάλογο: δοκιμάστε το Hot Mama με blend από τεκίλα, τζίντζερ, μαρμελάδα πορτοκάλι και λάιμ και το Kiss me Hard με blend ρουμιών, καρύδα, guava και σιρόπι κανέλας. Το απλό ποτό κοστίζει 7€, τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€.

Pere
Κύπρου 74, Τηλ: 2108941450

 



Προ πολλών ετών το γνωρίζαμε ως Pereubu, τα τελευταία χρόνια χωρίστηκε, με το Pere να παίρνει για πάρτη του τον μπαρίστικο χαρακτήρα και να σερβίρει στην μοντέρνα μπάρα του περισσότερα από 20 signature cocktails δια χειρός της ambassador του Campari Διονυσίας Σακελλαρίου, όπως το Bloody Mary Peruviana μια διαφορετική ερμηνεία του κλασικού κοκτέιλ. Οι μουσικές είναι κυρίως ξένες, ενώ τις Κυριακές από νωρίς τις μουσικές επιλέγει ο Nick Jojo. Το απλό ποτό ξεκινά από 7€, ενώ τα cocktails από 9€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v