Πού θα πάμε για κυριακάτικο καφεδάκι;

Καφές και επιτραπέζιο ή καφεδάκι και βιβλίο; Μήπως ένα ψαγμένο χαρμάνι στον Κεραμεικό; Πέντε καφέ για μια όμορφη Κυριακή μεσημέρι.
 

Πού θα πάμε για κυριακάτικο καφεδάκι;

KUDU the Workshop
Βουτάδων 28, Αθήνα, τηλ: 21 0342 2850

 



Ένας πολυχώρος για τους λάτρεις του καφέ γεμίζει αρώματα την πλατεία του Γκαζιού με τις δεκάδες ποικιλίες speciality coffee οι οποίες σερβίρονται στο μαγαζί: Kenya Muranga Gondo με αρώματα από κόκκινο φραγκοστάφυλο και ψημένο κακάο, Colombia Finca Angello Grillo με αρώματα βατόμουρου και λουλουδιών και πολλά ακόμα. Συνοδεύονται με εκλεκτό brunch στα τραπεζάκια της αυλής ή του μοντέρνου εσωτερικού χώρου.

Rabbit Punch
Ευφρανόρος 40, Παγκράτι

 



Η ομάδα του The Underdog στο Θησείο βρίσκεται πίσω από αυτό το φρέσκο καφέ μπαρ στην Πλατεία Προφήτη Ηλία, από το οποίο αναδύονται μυρωδιές φρεσκοκομμένου καφέ, λαχταριστού brunch και λοιπόν λιχουδιών (χοτ ντογκ, πίτσα κτλ.). Εδώ θα βρείτε καφέδες από τη Βραζιλία, από την Κολομβία, από τον Παναμά και το Μεξικό, ενώ αν θέλετε να ξεκινήσετε από νωρίς το πίνειν, υπάρχουν και ωραιότατα coffee cocktail για τους… μερακλήδες.

Free Thinking Zone
Σκουφά 64, Κολωνάκι

 



Όμορφη διακόσμηση, κλασική μουσική, βιβλία και καφεδάκι για όλους εκείνους που η Κυριακή είναι ημέρα για… διάβασμα και χαλάρωση. Το πρώτο και μοναδικό ακτιβιστικό βιβλιοπωλείο στην Αθήνα είναι μικρό και cosy, φιλοξενεί πολιτικές και κοινωνικές δράσεις, συζητήσεις και παρουσιάσεις βιβλίων και είναι ιδανικό για να ανακαλύψετε νέους τίτλους που πιθανώς να σας ενδιαφέρουν.

This house rules
Δημητρίου Ράλλη 4, Μαρούσι, τηλ. 211 2126196

 



Άνετο, φωτεινό και παιχνιδιάρικο το καφέ του Αμαρουσίου με τα επιτραπέζια είναι ιδανική επιλογή για παρεΐστικες ή ζευγαριάρικες κυριακάτικες μονομαχίες. Σε αυτό το «σπίτι» θα δοκιμάσετε νόστιμα καλούδια (burgers, sandwich κ.α.) και σπιτικές λεμονάδες, ποτά και αναψυκτικά τα οποία θα συνοδεύσουν ιδανικά τις παρτίδες σας. Το κόστος ανά άτομο για ατελείωτο board gaming είναι 1,50€.

Καφέ Κυδαθηναίων
Πλ. Φιλόμουσου Εταιρίας 2, Πλάκα

 



Βγάζει τραπεζάκια στη γραφική πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας και μαζεύει λιγότερο κόσμο από τα «σουξεδιάρικα» καφέ της Πλάκας – γι’ αυτό και το προτιμάμε. Παίζει ωραίες μουσικές, έχει ωραίο καφεδάκι και ροφήματα και τα συνοδεύει με νοστιμότατα χειροποίητα γλυκάκια, όπως μπακλαβάς με φιστίκι Αιγίνης, σοκολατόπιτα, πορτοκαλόπιτα και άλλα τέτοια ωραία.









Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v