Μαγειρευτά delivery: Σπιτικές διευθύνσεις στην Αθήνα

Είστε στη δουλειά ή στο σπίτι και θέλετε να απολαύσετε ένα ζεστό πιάτο μαμαδίσιου φαγητού; Έχουμε 7 οικονομικές διευθύνσεις στην Αθήνα για νοστιμότατο delivery.
Μαγειρευτά delivery: Σπιτικές διευθύνσεις στην Αθήνα
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Ωραία τα σουβλάκια, νοστιμότατη και η πίτσα και τα burger όμως υπάρχουν φορές που βρισκόμαστε στο γραφείο ή στο σπίτι, δεν προλαβαίνουμε/δεν προλάβαμε να μαγειρέψουμε και θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι «σπιτικό» και ποιοτικό.

Επτά μαγειρεία στο κέντρο, στέλνουν τα εκλεκτά τους πιάτα ημέρας – σκεφτείτε γεμιστά, φασολάδα, ντολμαδάκια, σουτζουκάκια και άλλα τέτοια ωραία – στον χώρο σας, σε αρκετά οικονομικές τιμές.

Καλή όρεξη!

To Φαγάκι της γιαγιάς (δείτε εδώ τα υπόλοιπα καταστήματα)
Λέκκα 10, Σύνταγμα, τηλ: 210 3254416
Ετοιμάζει σε καθημερινή βάση νοστιμότατα μαγειρευτά, διαθέτοντας fixed μενού ανά ημέρα. Τη Δευτέρα για παράδειγμα μπορείτε να παραγγείλετε μεταξύ άλλων χοιρινό ψητό με κόλιανδρο και σκόρδο, κρεατόσουπα, ρεβίθια φούρνου και πατσίτσιο, την Τρίτη μαγειρεύει χοιρινό φρικασέ, μελιτζάνες ιμάμ και κρέπες με σπανάκι, την Τετάρτη φασολάδα κ.ο.κ. Δείτε το μενού αναλυτικά για κάθε ημέρα εδώ. Οι τιμές των πιάτων ξεκινούν από 3.80€, ενώ στέλνει… γιαγιαδίσιο φαγητό καθημερινά από τις 12:00 μέχρι τις 17:00.

Οι γεύσεις του Γιάννη
Λ. Βουλιαγμένης 8, τηλ: 2130058260
Παραδοσιακό εστιατόριο με αυθεντική ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, το οποίο στέλνει σε όλη την κεντρική Αθήνα και διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε μαγειρευτά και πιάτα ημέρας. Νοστιμότατος μουσακάς, κοτόσουπα, μοσχαράκι κατσαρόλας, σουτζουκάκια σμυρνέικα, κοτόπουλο κοκκινιστό, μπακαλιάρος σκορδαλιά, γεμιστά, γιουβαρλάκια αυγολέμονο και λαχανοντολμάδες. Δείτε το μενού εδώ. Οι τιμές των πιάτων ξεκινούν από 4,80€, ενώ το εστιατόριο κάνει delivery καθημερινά από τις 13:00 μέχρι τις 23:00.

Το σπιτικό
Πατησίων 97, τηλ: 210 8837704, 210 8837005
Ξεκίνησε να μαγειρεύει από το 1964 και σήμερα διαθέτει ένα πλήρες μενού για κάθε γούστο, από το οποίο δε λείπουν φυσικά τα μαγειρευτά. Λαδερά όπως αρακάς, μελιτζάνες ιμάμ, πρασόρυζο, φασολάκια, πιάτα με κιμά όπως παστίτσιο, γεμιστά μπιφτέκια και κολοκυθάκια, λαχταριστό μοσχαράκι κοκκινιστό και χοιρινό με σέλινο είναι μερικές μόνο από τις μαμαδίσιες επιλογές που προσφέρει το Σπιτικό. Οι τιμές για τα πιάτα ξεκινούν από 4,50€. Δείτε το μενού εδώ. Ώρες διανομής από τις 9:00 μέχρι τη 1:00 το βράδυ.

Forky
Θυμάστε το Cookisto, όπου οι χρήστες μαγείρευαν και έστελναν τις νοστιμιές τους; Πλέον άλλαξε όνομα και υπόσχεται να παραδώσει στην πόρτα σας ποιοτικό μαγειρευτό φαγητό σε λιγότερο από 15 λεπτά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στη σελίδα του ή να κατεβάσετε την εφαρμογή, να διαλέξετε από δύο ολόφρεσκα πιάτα ημέρας και μια σαλάτα και να απολαύσετε το φαγητό σας. Καλύπτει όλο το κέντρο της Αθήνας, και στα πιάτα του βρίσκουμε συνταγές οι οποίες αλλάζουν καθημερινά. Την ημέρα που γράφτηκαν αυτές οι γραμμές, το μενού διέθετε μαυρομάτικα φασολάκια, μπιφτέκια κοτόπουλο (5€ έκαστο) και νοστιμότατη πατατοσαλάτα (3€). Ώρες λειτουργίας: 12.00-16:00.

Lutsiano
Καυκάσου 1, Κυψέλη, τηλ: 2108256658
Με βάση την Κυψέλη, εξυπηρετεί όλες τις γύρω περιοχές φτάνοντας μέχρι το Γαλάτσι και διαθέτει πλήρες μενού μαγειρευτών, από τα οποία ξεχωρίζουν το μοσχαράκι κοκκινιστό, το κοτόπουλο γιουβέτσι, τα νόστιμα κεφτεδάκια, ο κόκκορας κρασάτος και το ζουμερό χοιρινό με σέλινο. Οι τιμές για τα μαγειρευτά ξεκινούν από 5€ για μια κοτόσουπα, ενώ οι ώρες διανομής είναι από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή 12:00 με 2:00 το βράδυ.

Μυρωδιές
Ευφράνορος 31- 33, Παγκράτι, τηλ: 21 0701 0567
Σπιτικές μυρωδιές φτάνουν από το Παγκράτι στο τραπέζι σας – ή το γραφείο – σε αρκετά οικονομικές τιμές και με ικανοποιητική ποικιλία, η οποία βασίζεται αποκλειστικά στη λογική του «πιάτα ημέρας». Κάθε Δευτέρα σερβίρουν κρεατόσουπα, αρακά, παστίτσιο, κοτόπουλο με άσπρη σάλτσα και ψάρι γεμιστό με λαχανικά, ενώ κάθε Τρίτη θα δοκιμάσετε χοιρινό φρικασέ, γίγαντες φούρνου και κρέπες με σπανάκι. Δείτε το μενού ανά ημέρα εδώ.  Οι τιμές για τα πιάτα ξεκινούν από 3,80€ για μια μερίδα ρεβίθια φούρνου. Ώρες διανομής: Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 με 17:00.

Η ταβέρνα του Ψυρρή
Αισχύλου 12, τηλ: 2103214923
Σταθερή αξία για ποιοτικό μαγειρευτό φαγητό στη «συνοικία» του Μοναστηρακίου, η ταβέρνα του Ψυρρή στέλνει και delivery τα εκλεκτά εδέσματα που βγάζει σε καθημερινή βάση η κουζίνα της. Στα πιάτα ημέρας θα βρείτε μεταξύ άλλων χοιρινό μπεκρή μεζέ, πιπεριές γεμιστές με τυρί, αρνάκι ψητό, γιουβαρλάκια κοκκινιστά φούρνου, φασολάδα και σπετζοφάι, με τιμές που ξεκινούν από 5€ για μια μερίδα φασολάδα. Ώρες διανομής: Καθημερινές και Σάββατο από τις 12:00 μέχρι τις 18:00.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v