Wilson & Wilson: Ε. Α. Πόε στο Θέατρο Φούρνος

Το ψυχολογικό έργο μυστηρίου του Έντγκαρ Άλαν Πόε ανεβαίνει στο Θέατρο Φούρνος από το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.
Wilson & Wilson: Ε. Α. Πόε στο Θέατρο Φούρνος

Μετά την πολύ πετυχημένη και συγκινητική πορεία της παράστασης «Kafka’s Freaks», που παρουσιάστηκε από τον Νικόλα Βαγιονάκη και αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς κατά την τριετή παρουσίασή της σε Λονδίνο (Lost Theatre), Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Σύρο, ακολουθεί ένα καινούργιο θεατρικό project.

Πρόκειται για ένα έργο βασισμένο σε ένα διήγημα του ιδιοφυούς και αλλόκοτου παιδιού της αμερικάνικης λογοτεχνίας Έντγκαρ Άλαν Πόε, με τίτλο «Wilson & Wilson», που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο θέατρο και διαπραγματεύεται το θέμα του σωσία, τον διχασμό προσωπικότητας, τις εσωτερικές συγκρούσεις, τις εμμονές, και άλλες ψυχικές διαταραχές..

Το ψυχολογικό αυτό έργο μυστηρίου του Έντγκαρ Άλαν Πόε «Wilson & Wilson»,  ανεβαίνει σε δραματουργική επεξεργασία και μετάφραση Νικόλα Βαγιονάκη και Μιράντας Βατικιώτη και σε σκηνοθεσία και ερμηνεία Νικόλα Βαγιονάκη στο Θέατρο Φούρνος από το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018.

Ένα mind game, όπου η αλήθεια και η πραγματικότητα φιλτράρονται και αποκωδικοποιούνται, μέσα από την διαταραγμένη προσωπικότητα του ήρωα, που προβάλλει πάνω στο δημιούργημα του σωσία, τις ενοχές, τους φόβους, την παράνοια και τις ψευδαισθήσεις.

Στο αφήγημα αυτό, που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1839, διακρίνουμε αυτοβιογραφικά στοιχεία από τα σχολικά χρόνια του Έντγκαρ Αλαν Ποε, που ερωτοτροπούσε συνεχώς με την κατάθλιψη, την τρέλα και την αυτοκτονία. Κατεξοχήν συγγραφέας του αλλόκοτου.

Info:

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο: 21:15
Κυριακή: 20:15
Τιμές εισιτήριων:
Γενική είσοδος:10 ευρώ
Άνεργοι και πάνω από 65: 8 ευρώ
Φοιτητές και ηθοποιοί του σωματείου: 5 ευρώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v