Σκουληκότρυπα: Μαύρη κωμωδία στο Αγγέλων Βήμα

Μια διαδραστική μαύρη κωμωδία για δέκα κατά συρροή δολοφόνους ανεβαίνει στο θέατρο Αγγέλων Βήμα για τέσσερις μόνο παραστάσεις.
Σκουληκότρυπα: Μαύρη κωμωδία στο Αγγέλων Βήμα
Δυο γυναίκες. Ένα παιχνίδι. Σε μία ώρα κάποιος θα πεθάνει. Η Μπέττυ και η Μπου βαριούνται θανάσιμα. Για να σκοτώσουν την ώρα τους, αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι γνώσεων, τη «Σκουληκότρυπα». Στη διάρκεια του παιχνιδιού αναπαριστούν στιγμιότυπα από τη ζωή δέκα κατά συρροή δολοφόνων που έχουν υπάρξει στ’ αλήθεια. Όποια κερδίσει θα σκοτώσει την άλλη. Μια διαδραστική παράσταση για έναν κόσμο όπου κυριαρχεί το παράλογο. Ένα ζωντανό μουσείο εγκληματολογίας. Δυο γυναίκες. Ένα παιχνίδι. Σε μία ώρα κάποια θα πεθάνει. Αντέχεις την αναμονή; Και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Τικ τακ.



Η «Σκουληκότρυπα» επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος… Το 2011 έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα και φέτος, μετατρέπει και πάλι τη σκηνή σε θανάσιμη αρένα για 4 παραστάσεις: Παρασκευή & Σάββατο, 29 & 30 Μαΐου, 5 & 6 Ιουνίου στις 21:30.

Μαθητές και καθηγητές από το College of Fine Art, Culture & Design Borgias θα βοηθήσουν στο έργο της Σκουληκότρυπας και την ώρα της παράστασης θα σκιτσάρουν πρόσωπα και αντιδράσεις από το κοινό. Το επόμενο σκίτσο τους μπορεί να είσαι εσύ… (προς αποφυγή παρεξηγήσεων: θα το πάρεις μαζί σου φεύγοντας χωρίς χρέωση)

Σκηνοθεσία: Γλύκα Στόιου
Παίζουν: Αγγελική Καρακαξίδου, Γλύκα Στόιου
Σκηνικά – Κουστούμια – Μουσική Επιμέλεια: Lamba

Info:
Θέατρο Αγγέλων Βήμα
Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια, τηλ.: 210 5242211 & 210 5242213

Παρασκευή & Σάββατο 29 & 30 Μαΐου
5 & 6 Ιουνίου
Στις 21:30

Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 10€
ΣΕΗ, ανέργων: 5€

Διάρκεια: 70 λεπτά
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v